Dolar 18,8824
Euro 20,1123
Altın 1.115,86
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

7/24 hizmet

Belediyenin 16 ekibi gece mesaisinde

7/24 hizmet
Eylül 23, 2022 6:56 am
173

Giresun Belediyesi şehir genelinde yürüttüğü çalışmalarda hız kesmiyor.

Belediye ekipleri gece saatlerinde de vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek kısa sürede çözüme kavuşturuyor. Giresun’a en iyi hizmeti verebilmek için var güçleri ile çalışan belediyenin 16 ekibi gece görevde oluyor.

Bu kapsamda belediye bünyesinde bulunan; Basın Ekibi, Zabıta Ekibi, Terminal Müdürlüğü Görevlisi, Çağrı Merkezi,  İtfaiye, Vidanjör Nöbet Ekibi, Su Arıza Ekibi (ihtiyaç halinde), Kartlı Su Sayacı Arıza (23.00’a kadar)  ve Doldurma Ekibi (22.00’a kadar), Osmaniye Mahallesi Su Deposu Otomasyon Sistemi Gece Görevlisi, Fen İşleri Şantiye Gece Görevlisi, Mezarlıklar Müdürlüğü, Hal Müdürlüğü Gece Görevlisi, Makine İkmal ve Bakım Onarım Müdürlüğü Gece Görevlisi, Malzeme Deposu Gece Bekçisi, Veteriner İşleri Müdürlüğü Nöbetçi Ekibi ve Temizlik İşleri Müdürlüğü gece mesaisi de yapıyor.

ŞENLİKOĞLU: “HER ŞEY GİRESUN İÇİN”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, şehir genelinde vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için görevlerinin başında olduklarını belirterek: “Hemşehrilerimizin mutluluğu ve huzuru için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Belediyemiz bünyesindeki saha ekiplerimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına gece boyunca kısa sürede çözüm üretiyor ve üretmeye de devam edeceğiz. Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan ekiplerimize görevlerinde başarılar diliyorum. İlk günkü şevk ve heyecanımızla Giresun’umuz için, hemşehrilerimiz için 7/24 görevdeyiz. Vatandaşlarımız 444 4 028 nolu telefon arayarak taleplerini iletebilirler” dedi.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.