Müftü Yardımcısı Genç, personelle vedalaştı 

Akçaabat İlçe Müftülüğüne atanan Yusuf Genç, düzenlenen programla personelle vedalaştı. 

Müftü Yardımcısı Genç, personelle vedalaştı 
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.07.2023
153
A+
A-

Giresun İl Müftü Yardımcısı olarak görev yapmaktayken, Trabzon Akçaabat İlçe Müftülüğüne atanan Yusuf Genç için “Veda Programı” düzenlendi. Programda konuşan Giresun İl Müftü Yardımcısı Fatih Sarıgül, “Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sas) ‘Mümin, başkasıyla hoş geçinen ve kendisiyle hoş geçinilen kişidir.’ buyurmuştur. Yusuf Genç hocamız hadis-i şerifteki müjdeye mazhar olmuş iyi bir yönetici, kararlı bir şahsiyet ve müşfik bir ağabey olarak gönüllerdeki yerini almıştır. Hocamız, görev süresi boyunca özverili çalışmalarıyla, bilgisi ve tecrübesiyle hepimizin takdirini kazanmıştır. Personelimize ve vatandaşlarımıza karşı her zaman hoşgörülü, anlayışlı ve şefkat dolu bir tavır sergileyen Yusuf Genç hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Cenab-ı Hakk yolunu açık eylesin, ömrünü bereketli eylesin, hep iyi insanlarla karşılaştırsın.” dedi.

Ardından söz alan İl Müftü Yardımcısı Özlem Gülbe, İl Müftü Yardımcısı Genç’e yeni görevinde başarılar dileyerek, “Cenab-ı Hakk hepimizi hayırlı hizmetler yapacağımız görevlerde istihdam eylesin. Allah’a emanet olun.” niyazında bulundu.

Kurum personeliyle vedalaşan İl Müftü Yardımcısı Yusuf Genç, İslamiyet’in değerlerinin, kalpleri birleştiren en güçlü bağ olduğunu ifade ederek dua istedi. Program sonunda İl Müftü Yardımcısı Genç’e plaket ve hediye takdiminde bulunuldu. Programa Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe, Vaiz Muhittin Sarmusak, Müftülük personeli ve din görevlileri katıldı.

REKLAM ALANI