Türk milleti hainlere geçit vermedi, vermez!

Giresun halkı, hain darbe girişiminin 7. Yılında yine meydanlarda, demokrasi nöbetindeydi. Bir kez daha Fetullahçı Terör Örgütü lanetlenerek, 15 Temmuz şehitleri dualarla yad edildi.

Türk milleti hainlere geçit vermedi, vermez!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.07.2023
82
A+
A-

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Giresun genelinde anma programları ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Debboy mevkiinden, Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşüyle başlayan etkinlik Atatürk Meydanı’ndaki Programıyla devam etti. Atatürk Meydanı’nda toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ile darbe girişimini protesto etti.

Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından protokol konuşmaları gerçekleştirildi.

Programda Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Giresun Milletvekilleri Ali Temür, Nazım Elmas ve Giresun Valisi Enver Ünlü birer konuşma yaptılar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beylerbeyi Stadyumu’nda düzenlenen “Türkiye Yüzyılı’nın Kahramanları” programındaki konuşması canlı bağlantıyla meydana aktarıldı.

Ardından, 15 Temmuz’u anlatan belgesel ve kısa film gösterimi ile şiir ve türkü dinletisi yapıldı, 15 Temmuz kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Programa Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, İl Jandarma Komutanı Albay Özgür Özer, İl Emniyet Müdürü Recep Güzalyazıcı, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, il protokolü, belediye başkanları, kurum amirleri, kamu görevlileri, din görevlileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

REKLAM ALANI