Elmas Bektaş şenliğinde

AK Parti Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, bu yıl 33’üncüsü düzenlenen Bektaş Yaylası Kültür ve Sanat Festivali programına katıldı.

Elmas Bektaş şenliğinde
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.07.2023
43
A+
A-

AK Parti Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım ELMAS, Bektaş yaylasındaki şenliklere katılan vatandaşlarla bir araya geldi.

Şenlikler kapsamında vatandaşlar ve esnaflarla selamlaşan Elmas, şenlik alanında vatandaşlara da hitap ederek, “Giresun’umuzun doğal güzelliklerinden ve en önemli yaylalarından olan, oksijeni bol, doğası, suyu, temiz havası ve manzarasıyla görülmeye değer Bektaş Yaylamızda, bu yıl 33’üncüsü düzenlenen Bektaş Yaylası Kültür ve Sanat Festivalimize katılan tüm misafirlerimizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Festival kapsamında birbirinden farklı yarışmalar, spor müsabakaları, halk oyunları ve konserler ile hoşça vakit geçirecek aynı zamanda da yaylamızın temiz ve serin havası ile bol bol enerji toplayacağız. Bu vesileyle Festivali düzenleyen organizasyon komitesine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasından sonra şenliğe katılan halk ve esnafla da selamlaşan Elmas, esnaflara hayırlı ve bereketli işler dileyerek festival alanından başka bir programına geçmek üzere ayrıldı.

REKLAM ALANI