Fuhuştan gelen parayla besleniyoruz!

Yayınlama: 27.07.2023
50
A+
A-

”Ar, edep, haya, haram ve helâl gibi İslâmi ve insani mefhumları yitiren toplumlar, huzura hasret bir şekilde rezil, zelil ve sefil bir hayatın cenderesinde inleyerek yaşamaya mahkum olurlar”

 

Kader kurbanı zavallı ve çaresiz kadınların GENEL EVLERDE bin bir hakaret ve aşağılanmalar sonucu kazandıkları pis paralardan alınan vergilerden maaş alan Cumhurbaşakanı- Başbakan- Milletvekilleri- Diyanet İşleri Başkanı- Müftüler- İmamlar ve dahası bütün bir toplum!

Ne hazin,

Ne iğrenç,

İslâm dışı ne ahlâksız bir durum Ya Rabbi.

 

Üstelik bu rezillikten, bu denli bir haysiyetsizlikten yakınan, dile getiren, gündeme taşıyan ve de bu iğrenç durumu düzeltmek isteyen, bu yönde bir çabası olan;

Ne bir Cumhurbaşkanı,

Ne bir Başbakan,

Ne bir Siyasi Parti Gnl. Başkanı,

Ne bir Milletvekili,

Ne bir Diyanet İşleri Başkanı,

Ne bir Müftü gördük

Ve ne de bir Şeyh Efendi çıktı bu kadar Şeyh bolluğunda!

 

Hele Feministler, bir de o İnsan Hakları Savunucuları yok mu?

Nere de bir homoseksüel, transseksüel sapık, anarşist, bölücü, vatan haini varsa onların haklarını savunmak için pankart açıp yürürlerken; seks kölesi olarak zorla ve şantajla çalıştırılan zavallı hayat kadınları için gıklarını dâhi çıkartmazlar!

 

HERKES ÖNCE KENDİ CÂMİASININ AHLÂKSIZINI DIŞLAYACAK

Karaktersizlik, menfaatperestlik, masivaya meyil, vefasızlık, ciddiyetsizlik ve haysiyet fukaralığı, toplumun her geçen gün biraz daha yaygınlaşan tedavisi güç bir hastalığı haline gelmiştir.

 

Siyâsi teşekküllerin mensupları da toplumun birer ferdi olduklarına göre, aralarında hastalıksız ve sağlam olanı bulmak bir hayli zorlaşıyor.

 

Aslında, senin kötün- benim kötüm diye vakit kaybetmektense, herkes kendi kötüsünü çekinmeden teşhir etmeli ve teşhir edilen kötüler bir daha toplumda kendilerine yer bulamamalıdırlar.

 

Ben size burada, yıllar önce biri sakallı İki AKP Milletvekilinin İzmir’de bir otelin saunasında mesaj yapan 18 yaşında ki yabancı uyruklu küçük bir kız çocuğuna yaptıkları tâcizi- rezilliği ve sonrasında otel sahibi tarafından yüzlerine tükürülerek nasıl kovulduklarını anlatsam, kimin fikri ve kanaati değişecek ki herkes kendi adamını savunmaya geçecek.

 

Bu ahlâki kokuşmuşluğun, benzeri çirkinliğin MHP ve CHP’de olmadığını iddia edebilir misiniz?

 

Kader kurbanı zavallı ve çaresiz kadınların GENEL EVLERDE bin bir hakaret ve aşağılanmalar sonucu kazandıkları pis paralardan alınan vergilerden maaş alan Cumhurbaşakanı- Başbakan- Milletvekilleri- Diyanet İşleri Başkanı- Müftüler- İmamlar ve dahası bütün bir toplum.

Namuslu ve imanlı olanlar için ne büyük bir işkence!

Ne hazin bir manzara, ne tiksindirici ve ne iğrenç bir durum Ya Rabbi.

 

Hadi diğerlerini geçtik!

Fuhuştan alınan vergilerden maaşı ödenen Diyanet İşleri Başkanı- Müftü ve İmam Efendilerin ağızlarından haram girdiği içindir ki ağızlarından çıkan sözlerin, duaların bir hükmü ve Allah katında bir makbuliyeti ve karşılığı olabilir mi?

 

Haram giren ağızdan çıkan vaaz, nasihat ve öğüt insanlar üzerinde  etkili olabilir mi ki?

 

Çeşitli hile ve tuzaklarla genel evlere düşürülmüş

Ve orada gecenin geç saatlerinde dâhi yorgun ve bitkin olduğu  halde, sen yatağında mışıl mışıl uyurken patronu tarafından fuhşa zorlanan zavallı kadının sırtından maaş almak ve çoluk çocuğumuzla yemek!

 

Ondan sonra kalkıp huzur aramak!

 

Siyâsilerden şikâyetçi olmak!

 

Baş yapılan koca koca adamların hırsızlıklarına şahit olup kahrolmak!

 

Çare diye sarılınanların engerek yılanı çıkıp sokmasından yakınmak!

 

Toplumun içine düştüğü kaostan, kavgadan, çeşitli musibetlerden şikâyetçi olmak!

 

Milliyetçi denilenin MİLLİYETSİZ,

 

Müslüman denilenin DİN TÜCCARI,

 

Ulusalcı- Halkçı- Cumhuriyetçi denilenin KIRKAYAK çıkması…

 

Bütün bu olumsuzluklar, İslâmi ve insani değerlerden hızla uzaklaştığımız için bizlere reva görülen ilâhi boyutlu tehditlerdir ve böyle devam ettiğimiz müddetçe de belâ ve sıkıntılar daha da büyüyerek gelecektir!

 

BU KAFA YAPIMIZI DEĞİŞTİRMELİYİZ!

Dine- Kur’an’a- Milliyete- Cumhuriyete muhalefet edenler…

Hakkı çiğneyip, haksızı, arsızı, haini, bölücüyü kayırıp kollayanlar…

Çeşitli yolsuzluklar, hazineyi yağmalama ve vurgun yapanlar…

Saraylar, çifte uçaklar, gemi filoları ve daha birçok gereksiz aşırı harcamalar ve hak gaspıyla milletin hakkını yiyenler…

 

Bu gibileri hangi adreste olursa olsun fark etmez kötü kötüdür.

Ve asla savunulup sahiplenilmemeli.

Fırsatı bulunduğunda yüzlerine tükürülüp, Allah adına aşağılanmalıdırlar!

REKLAM ALANI