Güven, CHP Espiye ilçe başkanlığına aday oldu

Burak Güven, Cumhuriyet Halk Partisi Espiye İlçe Başkanlığına aday oldu.

Güven, CHP Espiye ilçe başkanlığına aday oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.07.2023
166
A+
A-

Güven Espiye ilçe binasında yaptığı toplantı ile CHP Espiye ilçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

İlçede yapılan mahalle ve delege seçimleri bittikten sonra, daha önce partinin yönetim kurullarında görev yapmış olan Burak Güven, CHP Espiye İlçe Başkanlığına Aday oldu.

İbrahim Burak Güven, gençlik kolları yedek yönetim kurulu üyeliği (1 dönem), gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği (2 dönem), gençlik kolları gençlik kolları başkanlığı (1 dönem), ilçe yönetim kurulu üyeliği (3 dönem), ilçe sekreterliği (2 dönem) ve ilçe başkanlığı (9 ay), gençlik kolları kurultay delegeliği (ilçemizde ilk) olmak üzere partimizin, partililerimizin vermiş olduğu bu onurlu görevleri yürüttüm” dedi.

Güven, biz gençler olarak bu ülkede karanlık ve uzun bir yolda yürüyoruz. Bu karanlık yolu aydınlatarak gençliğin iradesine sahip çıkacak olan sizlersiniz sizi de yenilikten taraf olmaya davet ediyorum. Yaklaşık 1 yıldır genel seçimler öncesinde bir gençlik hareketi başlattık. Bu hareketle birlikte partimize yeni yol arkadaşları kattık. Bu heyecanımızı, isteğimizi, yerel iktidar özlemimizi, ilçeye hizmet etme arzusuyla yerel seçimlere dinamik kadroyla başarmak istiyoruz. Tabanda birliği bütünlüğü sağlayarak, beldemizde başarılı belediyeciliği ile örnek olan Soğukpınar belediyemizi, il genel meclisimizi ve Espiye belediyesini kazanmak istiyoruz.

Bunun için kadro, heyecan, azim ve istek bizlerde mevcuttur ama tek ihtiyacımız olan şey birbirimize güvenmektir. Bu güven duygusunu 1 hafta önce mahalle delege seçimlerinde parti tabanımızın verdiği mesajla almış bulunmaktayız. Bu güvenlerini boşa çıkarmayacağımızın sözünü veriyorum. Delege seçimlerinde mavi listeyi destekleyen, desteklemeyen bütün partililerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Parti içi yarışlar bayrak değişimi olarak adlandırılır. Biz de bu değişime bu dönem sizlerin desteği ile talipli olduk.

Daha önceki dönemlerde partimizde belediye başkanlığı, il genel meclis üyeliği, belediye meclis üyeliği, ilçe başkanlığı, kadın ve gençlik kolları, yönetim kurulu üyeliği gibi görevde bulunan tüm partililerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu dönemde görev yapan ilçe başkanımız Eşref Bodur’a ve yönetim kurulu üyelerine, Kadın ve gençlik kollarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

İlçemizde ilçe başkanlığı görevine geldiğimizde yönetim kurulu üyelerimizle birlikte hızlı bir şekilde 31 köy,9 mahalle ve 1 beldeden

(Soğukpınar) oluşan Espiye’mize hızlı bir şekilde tıpkı delege seçimlerinde olduğu gibi teşekkür ziyaretinde bulunacağız. Bugün bizleri yalnız bırakmayarak destek olan tüm Cumhuriyet Halk partililerimize teşekkür eder, saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI