Başkan Karadere, engelli bireyleri unutmadı

Sosyo kültürel anlamda her hafta bir başka etkinliğe imza atan Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, engelli birey ve aileleri için konser düzenledi.

Başkan Karadere, engelli bireyleri unutmadı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.07.2023
120
A+
A-

Esentepe Parkta gerçekleştirilen konserde yerel sanatçılar Kuşçu Hasan, Kemal Şenpınar, Ali Osman Kargın ve Alim Koca sahne aldı. Konsere Espiye halkının katılımı da büyük oldu.

Şarkılar söylendi, oyunlar oynandı. Yaz’ın gelmesiyle birlikte startı verilen konserler ve etkinlikler vatandaşlar tarafından taktir topladı.

TUĞÇE KANDEMİR 13 AĞUSTOS’TA ESPİYE’DE

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, “Bu yıl güzel etkinliklere ve konserlere sahne olacak. 13 Ağustos’ta ulusal sanatçımız Tuğçe Kandemir’in katılımıyla güzel bir konser daha yaşayacağız. Bizim için önemli olan vatandaşlarımıza klasik belediyeciğin yanı sıra sosyokültürel anlamda da hizmet etmektir” dedi. Düzenlemiş olduğu etkinliklerle adından söz ettiren Başkan Karadere ‘’Etkinliklerimize ilgi gösteren, katılım sağlayan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bundan sonrada program ve etkinliklerle halkımızın karşısında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI