Ekiz: Bizleri yalnız bırakmayın

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bitexen Giresunspor’un basın sözcüsü Emrullah Ekiz, yeşil-beyazlı takımın birlik ve beraberlik içinde topyekun mücadele vereceği yeni sezonda inancın ve birlikteliğin getirdiği başarıya hep birlikte şahit olacaklarını belirtti.

Ekiz: Bizleri yalnız bırakmayın
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.08.2023
54
A+
A-

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bitexen Giresunspor’un basın sözcüsü Emrullah Ekiz, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, kulübün geleceği için belirledikleri program dahilinde ilerleyişlerini sürdürdüklerini bildirdi.

Ekiz; “Bitexen Giresunspor’un güçlü, sağlam temellere dayalı bir yapıya kavuşması ve Türk futboluna yeni genç yetenekler kazandırmak için hareket ediyoruz. Tüm bu adımları atarken hem sportif hem de mali anlamda kulübü geleceğe taşımak adına da belli çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Giresunspor’un yeni sezonda şehre yakışır bir mücadele vermesi için büyük çaba gösterdiklerine işaret eden Ekiz, şu görüşlere yer verdi:

“Giresunspor olarak, devre arasına kadar toplayabileceğimiz kadar puan toplamamız ve şehir olarak savaş vermemiz gerekiyor. Bu savaşa herkesin ortak olmasını diliyoruz. İnanıyorum ki taraftarlarımız da bizleri bu yolda yalnız bırakmayarak destek olacak. Giresunspor’umuzun birlik ve beraberlik içinde topyekun bir mücadele vereceği bu sezonda inancın ve birlikteliğin getirdiği başarıya hep birlikte şahit olacağız.”

REKLAM ALANI