TEGV Giresun’dan anlamlı etkinlikler!

TEGV Giresun Öğrenim Birimi’nde 03-28 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleşen yaz etkinliklerine, ilköğretim çağındaki tüm çocuklarımız ücretsiz olan katılarak sanattan spora, oyunlardan gezilere dopdolu aktivitelerle renkli bir dönem geçirdiler.

TEGV Giresun’dan anlamlı etkinlikler!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.08.2023
32
A+
A-

Bugüne kadar 100 bine yakın gönüllüsünün desteği ile 3 milyondan fazla çocuğa ulaşan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Giresun Öğrenim Birimi’nde yaz etkinlik dönemi birbirinden eğlenceli eğitim programları ile başlayarak 6-14 yaş aralığında ilköğretim çağındaki çocuklara okul dışı nitelikli eğitim desteği vermeye odaklanan TEGV ’inyaz etkinliklerinde her sene olduğu gibi bilim etkinlikleri, spor, sanat, kutu oyunları, serbest etkinlikler ve gezilerle dopdolu bir dönem geçirdiler. Yaklaşık 4 hafta süren TEGV Yaz Etkinlikleri, 03-28 Temmuz 2023 tarihleri arasında TEGV ‘in Türkiye genelinde 24 ilde bulunan 7 Eğitim Parkı, 31 Öğrenim Birimi ve 17 Ateşböceği Öğrenim Birimi’nde ilköğretim çağındaki tüm çocuklara açık ve ücretsiz oldu. Bu yaz tatilini dolu dolu geçirmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak isteyen tüm çocuklarımız 28 Temmuz 2023 tarihinde katıldıkları etkinliklerin “Paylaşım Sergisi” ni velilerimizin ve paydaşlarımızın beğenisine sundular.Tüm çocuklarımızı yeni etkinlik yılımızda TEGV Giresun Öğrenim Birimi’ne bekleniyoruz.

276 metrekare kapalı ve 100 metrekare açık alan üzerine kurulu olan Giresun Öğrenim Birimi Aysel ve Mesut Taftalı Etkinlik Noktasında 2 Etkinlik Odası, Okuma Adası Odası, Tasarım Beceri Atölyesi, Düşler Atölyesi, Kütüphane, Çok Amaçlı Salon, Gönüllü Odası ve Ofis bulunuyor.

REKLAM ALANI