Giresunspor’da olağanüstü kongre kararı!

Hayali bütçelerle gelir kalemleri oluşturan, elinden kaçırdığı Alper, Görkem, Hayrullah ve Rahmetullah’la alakalı bir şey söylemeyen Başkan Nahid R. Yamak, dün basının karşısına geçti ve açıkladı…

Giresunspor’da olağanüstü kongre kararı!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.08.2023
116
A+
A-

Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor’da yönetim kurulu Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı.

Basın mensuplarının karşısına geçen ve sorularını yanıtlayan Giresunspor Başkanı Nahid R. Yamak, Giresunspor’un Olağanüstü Kongre kararı aldığını açıkladı.

Başkan Yamak, yaptığı açıklamada, “Bugün itibariyle yönetim kurulu ile kongre kararı almış bulunuyoruz. Milli takım arasına denk getireceğiz. Ekibimizle birlikte elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Her zaman gideceğimiz güne kadar uğraş vereceğiz.” dedi.

KONGRE KARARINI O ZAMAN ALMADIK

Başkan Yamak bu soruya ise, “Şuan itibariyle kongre kararı aldık. Sezon başlamadan önce bu kararı almak istemedik, çünkü Talha, Farukcan, Onurcan, Erolcan ve Çekdar’ın ödemeleri ve fesihleri vardı onları ödedik. Belki bırakırsak, oyuncular gelmek istemez diye kongre kararını o zaman almadık” diye konuştu.

“Para basma makinesi değiliz.” diyen Başkan Yamak, “Bulabildiğimiz kadarını bulduk. Şu söylemi kabul etmiyorum, düşmeseydi kurtulurdu, ne demek bu! Atıyorum 2 sene sonra bir daha düştü veya bu sene bir daha düştü. Ne olacak yani biz bırakacak mıyız Giresunspor’u” ifadelerini kullandı.

SESLENİYORUM

Yamak, “Buradan Vali ve Belediye Başkanımıza sesleniyorum. Ne olur bize yardımcı olun. İşadamlarımıza sesleniyorum. Lütfen stat ismini, takımın isim hakkını, göğüs reklamını alın. Bu şehrin bu çocuklarına sahip çıkın. Bu kulübün eski başkanlarına sesleniyorum. Bu kulübün SGK ve vergi yapılandırmasında bize yardımcı olun. Gerekiyorsa aramızda bir ödeme yapalım. Bir yapılanma sürecindeyiz. Bu yapılanma sürecini geçmemiz lazım. Bu kulübün asıl mali deformasyonlarının yaşandığı dönemlerle ilgili, maliye ve savcılığımızın verdiği dosyalar var.” şeklinde konuştu.

“50 MİLYON TL DAHA KAYNAK OLUŞTURURUM AMA…”

Giresunspor Başkanı Nahid R. Yamak, kulübün önünü açmak için kongre kararı aldıklarını kaydetti. Açıklamasında, yeni dönemde aday olmayacağını sinyallerini verse de kulübü bırakmayacağını da ifade etti. Tam net olarak ‘bırakıyoruz’ ifadesini kullanmayan Yamak, kayyumun her zaman atabileceğini de belirterek, “Biz hep buradayız. Ben tahta için 50 Milyon TL daha kaynak oluştururum ama üstü ne olacak.” İfadelerini kullandı.

‘KUR FARKINI’ DA SÖYLEMEDEN YAPAMIYOR!

Giresunspor Başkanı Nahid R. Yamak, her basın toplantısında olduğu gibi bu basın toplantısında da borç tutarını tutarsız bir şekilde açıkladı.

Açıklamada, Verilen çek ve senetler: 67.5 milyon TL, Cari borçlar: 12.5 milyon TL, Yöneticilere borç: 15 milyon TL, Temlikler: 9.4 milyon TL, Factoring: 18 milyon TL, Futbolcu borcumuz: 166 milyon TL, Banka kredileri: 4 milyon TL, Personel maaşı: 1.3 milyon TL, Ödenecek SSK: 21.5 milyon TL, Ödenecek vergi: 55 milyon TL. Toplam: 313.481.718 TL.”

REKLAM ALANI