Serdengeçti, Tirebolu ve Espiye ilçelerini ziyaret etti

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Tirebolu ve Eynesil ilçelerini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Serdengeçti, Tirebolu ve Espiye ilçelerini ziyaret etti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.08.2023
126
A+
A-

Vali Serdengeçti, Tirebolu Kaymakamlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Tirebolu Kaymakamı Dr. Muhammed Lütfi Kotan ve Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır’la bir araya gelen Vali Serdengeçti, ilçenin genel durumu, eğitim, sağlık ve altyapı projeleri hakkında bilgi aldı. Kaymakam Kotan ve Başkan Takır’la yapılan görüşmenin ardından Vali Serdengeçti, ilçenin güvenlik birimlerini ziyaret etti.

Tirebolu İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretlerinde; İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer ile İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı da hazır bulundu.

Yetkililerden ilçenin güvenlik durumu ve asayişle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Serdengeçti, güvenlik görevlilerine teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Akabinde Eynesil ilçesine geçen Vali Serdengeçti, ilk olarak Espiye Kaymakamlığını ziyaret etti.

Vali Serdengeçti’nin ilçeye yönelik ziyareti, Kaymakamlık binasında düzenlenen kısa bir karşılama töreniyle başladı. Törenin ardından Espiye Kaymakamı Taner Tengir ve Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Vali Serdengeçti’ye ilçenin mevcut durumu, projeler ve odaklı hedefler hakkında kapsamlı bir brifing sundu. Görüşmede tarım, turizm, altyapı, eğitim ve sağlık gibi bir dizi alandaki gelişmeler ve planlar detaylı bir şekilde ele alındı.

Vali Serdengeçti, Kaymakam Tengir’e ilçenin sorunlarını çözmek için gösterdiği çabalardan dolayı teşekkür etti. Kaymakam Tengir de Vali Serdengeçti’ye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

REKLAM ALANI