Tek düşünce taraftarlı galibiyet!

Yeşil Beyazlı ekibimizde, teknik direktör Mustafa Kaplan, son antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kaplan, taraftarların vereceği destekle zorlu maçı kazanmayı istediklerini kaydetti.

Tek düşünce taraftarlı galibiyet!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.08.2023
46
A+
A-

Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor’da, T. Bandırmaspor maçı hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Mustafa Kaplan refakatinde yapılan çalışmalar devam ediyor. Kaplan son antrenman öncesi de gazetecilerin sorularını yanıtlayarak geleceğe dönük mesajlar verdi.

1.Bandırmaspor maçı hazırlıklarının sürdürüldüğünün altını çizen Kaplan, “Oyuncularımızın antrenmanlarda gösterdiği çaba bizim için çok önemli. Gerçekten oldukça hırslı ve azimliler. Kendilerinden son derece memnunuz. İlerleyen haftalarda daha iyi seviyelere geleceğiz. Bunu biliyoruz ve tüm hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz. Hedefimiz bu hafta da üç puan olacak. İnşallah Pazartesi günü taraftarlarımızın da desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılırız. Bunu çok istiyoruz. Çünkü genç ve bu şehri temsil etmeye çalışan bir takımız.” Dedi.

Genç bir takım olduklarını vurgulayan Kaplan, “Çocuklar gerçekten çok iyi çalışıyor. Kadromuzdaki çok sayıda oyuncu ilk kez profesyonel maçlara çıkıyor. Tecrübe ve maç eksikliğine rağmen gerek ilk haftadaki Bodrum maçında gerekse Çorum karşılaşmasında çok iyi mücadele ettik. Bodrum maçını uzatmalarda yediğimiz şanssız bir golle kaybettik. Çorum deplasmanında ise iyi mücadelemizi 2-0’lık galibiyetle perçinlemeyi başardık. Mutluyuz. Çorum galibiyeti hem takımımıza moral oldu hem de oyuncularımıza özgüven kazandırdı. İnşallah başarılı sonuçlar almaya devam ederiz.” dedi.

REKLAM ALANI