Giresunspor yine kazanmak için çıkacak!

Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor’un Pazartesi günü Çotanak Spor Kompleksi’nde T. Bandırma ile karşı karşıya gelecek.

Giresunspor yine kazanmak için çıkacak!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.08.2023
409
A+
A-

Bu maç öncesi Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, Pazartesi günü oynanacak T. Bandırmaspor maçı öncesi Giresunlulara çağrıda bulundu.

Ekiz, yaptığı yazılı açıklamada, ilk maçta şanssız bir puan kaybı yaşadıklarını, ikinci maçta ise Çorum Futbol Kulübü’nü yenmeyi başardıklarını belirterek, “Çok şükür. Güzel bir galibiyetle takımımızın özgüveni yerine geldi. Biz gençlerimize de hocamıza da güveniyoruz. Bu süreçte en büyük gücümüzü elbette taraftarlarımızdan alacağız. Pazartesi günü bu gençlerin taraftarlarımıza ihtiyacı var. Tüm tribünleri doldurarak, iç saha avantajımızı da kullanarak rakibimizi yenebiliriz. Bu lig zor bir lig ama her takım her takımı yenebilecek seviyede. Giresunspor olarak biz de sahaya yine galibiyet parolasıyla çıkacağız. Gençlerimiz yine ellerinden gelen çabayı gösterecek. Mücadele edecek, koşacak ve inşallah taraftarlarımızın da desteğini arkasına alarak sahadan galibiyetle ayrılacak. Biz buna inanıyoruz. Takımımıza güveniyoruz.” dedi.

Taraftarlara ve gurbetçilere seslenen Ekiz, “Kulübün gelir kalemleri kısıtlı. Bu sebeple tüm taraftarlarımızı lisanslı ürün almaya davet ediyorum. Taraftarlarımızın vereceği destekle Giresunspor yeniden şaşalı dönemlerine geri dönebilir. Bu noktada gurbetçilerimizi de Giresunspor’umuza desteğe çağırıyoruz. Onlar da ülkelerine gitmeden önce hediyelerini Çotanak Store Mağazamızdan alabilir. Giresunspor çünkü sizinle güçlü. Herkesin desteğine ihtiyacımız var.” diye konuştu.

REKLAM ALANI