Vali Serdengeçti ile kurumların havası değişti

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun’a yönelik stratejik iş birliği ve gelişim amacıyla kurum ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Vali Serdengeçti ile kurumların havası değişti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.08.2023
60
A+
A-

İl Özel İdaresini ziyaret eden Vali Serdengeçti, altyapı çalışmaları, yol yapım projeleri ve kırsal kalkınma hakkında yetkililerden bilgi aldı. İl Özel İdaresinin şehirdeki altyapı ve kalkınma projelerine verdiği destek üzerine istişarelerde bulunuldu. Serdengeçti, ilçeler arası eşitlik ve kırsal bölgelerin gelişimi için yapılacak yatırımların taşıdığı önemi vurgulayarak, bu alanda koordinasyonun artırılması gerekliliğine dikkat çekti.

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, İl Jandarma Komutanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi ve İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, brifingler alıp, incelemelerde bulundu. İlk olarak Vali Serdengeçti, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti’yi, ilgili Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Giresun İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer ve Jandarma personeli karşıladı. Tören Mangasını selamlayan Vali Serdengeçti, Jandarma Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından Giresun İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer ve yetkililerden bilgi aldı. Burada alınan kapsamlı brifingde; güvenlik konuları, güncel operasyonlar ile jandarma biriminin öncelikli görevleri ve stratejik hedefleri, detaylı bir şekilde paylaşıldı. Serdengeçti, jandarma personelinin özverili çalışmalarını takdir ederken, şehir güvenliğinin sağlanmasında jandarmanın rolünün büyük olduğunu vurguladı.

ŞEHRİN GELECEĞİ İÇİN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK VURGUSU YAPTI

Ardından Vali Serdengeçti, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi. Vali Serdengeçti’yi ilgili Vali Yardımcısı Dr. Davut Sinanoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreter V. Erdem Kılavuz ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Sedat Kurnaz ve personeller karşıladı. Çevre koruma, şehir planlaması ve çevre bilinci gibi konuların ele alındığı brifingde, çevre yönetiminin ve sürdürülebilir kalkınmanın önemi vurgulandı. Sayın Valimiz, şehrin geleceği için çevre ve şehircilik alanında atılacak adımların kritik olduğunu ifade etti.

Serdengeçit, İl Emniyet Müdürlüğüne de ziyaret gerçekleştirdi. Tören Mangasını selamlayan Vali Serdengeçti, Emniyet Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından emniyet çalışmaları, suçla mücadele ve trafik güvenliği gibi konularda İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı’dan brifing alarak emniyet teşkilatının önemli görevlerini yakından inceledi. Serdengeçti, Emniyet teşkilatının şehirdeki güvenliğin teminatı olduğunu belirterek, emniyet personelinin özverisi ve gayretini takdir etti.

REKLAM ALANI