Giresunspor’da hedef mutlak galibiyet!

Çotanaklar, Teksüt Bandırmaspor maçını da kayıpsız geçerek yoluna emin adımlarla yürümeyi istiyor. Saat 21.00’da başlayacak mücadeleyi Ayberk Demirbaş yönetecek

Giresunspor’da hedef mutlak galibiyet!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.08.2023
99
A+
A-

Trendyol 1. Lig 3. Hafta maçında Bitexen Giresunspor, evinde Teksüt Bandırmaspor ile kozlarını paylaşacak. Saat 21.00’da başlayacak mücadelede düdük ise Ayberk Demirbaş’ta olacak.

ÇOTANAKLAR KAMPA GİRDİ

Sezona Bodrumspor mağlubiyeti, Çorum Futbol Kulübü galibiyetiyle başlayan Yeşil Beyazlılar, çıkışını bu maçta da sürdürmeyi amaçlıyor. Hafta başından bu yana moralli bir şekilde zorlu maça hazırlanan Çotanaklar’da tek hedef galibiyet olarak belirlendi. Teknik Direktör Mustafa Kaplan gözetiminde yoğun bir mesai harcayan Giresunspor’da Senghor dışında eksik oyuncu bulunmazken, kart cezalısı Kadir Seven bu maçta ise hocasının görev vermesi halinde forma giyebilecek.

KAPLAN TARAFTARLARA SESLENDİ

Giresunspor teknik direktörü Mustafa Kaplan ise yeşil beyazlı taraftarlara da seslenerek, “Bizim en büyük desteğimiz Giresunspor taraftarlarını yanımızda görmek. Onların arkamızda olduğunu hissettiğimiz zaman saha içindeki performansımız daha da artar. Kulübedeki ben de dahil. Motivasyon bizim için çok önemli. Genç oyuncular zaten bu ligi 2 haftadır oynayan arkadaşlar. Hiç oynamayan arkadaşlar var. Onun için taraftarları arkamızda görmek istiyoruz. Bize destek olmalarını istiyoruz. Daha doğrusu şehrin bize destek olmasını istiyoruz. Maddi ve manevi olarak. Biz Giresunspor’u yaşatmak istiyoruz. Onlarda bizimle beraber olursa son derece mutlu oluruz” dedi.

REKLAM ALANI