Giresunspor’da kongreye doğru!

Yeşil beyazlı kulüpte önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurulda başkan adaylığını daha önce açıklayan eski yöneticilerden Halil İbrahim Önal, başkan adaylığından çekildiğini duyurdu.

Giresunspor’da kongreye doğru!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.09.2023
856
A+
A-

Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor’da önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurulda başkan adaylığını daha önce açıklayan eski yöneticilerden Halil İbrahim Önal, başkan adaylığından çekildiğini duyurdu.

Önal, yaptığı açıklamada, “İşlerimin yoğunluğu nedeniyle Giresunspor Başkan adaylığı fikrimden şuan itibariyle çekiliyorum. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren bir aile şirketiyiz ve aile meclisinin kararı doğrultusunda bu dönem Giresunspor başkan adayı olmayacağım ama Giresunspor’a destek vereceğim” dedi.

“Asla reklam peşinde olmadığının” altını çizen Önal; “Kendime, işime zarar vermemek adına yaptığım istişareler sonrasında Giresunspor başkan adaylığından çekiliyorum” açıklamasında bulundu.

Hem mali hem de sportif konuda başarısız olan ve 3-10 Eylül’deki kongrede yönetimini güçlendirerek aday olacağını açıklayan mevcut Başkan Nahid Ramazan Yamak’a taraftar güven duymuyor ama borç batağındaki Giresunspor’da işler karışık.

Öte yandan Giresunspor’un emektar yöneticilerinden iş insanı Ferhat Karademir’in başkan adaylığı için nabız yokladığı ve net kararını kısa zaman içinde vereceği öğrenildi.

REKLAM ALANI