Türklere yapılan son kahpelik!

Yayınlama: 04.09.2023
79
A+
A-
Osmanlı Devletini kuranlar Kayı Boyundan değilmiş.
Kayı Boyu meselesi 1400 lü yıllarda ortaya atılan bir yalanmış.
Dillerinin altında ki bakla, Osmanlı Devletini Türklerin kurmadığıdır.
Sonunda söyleyecekleri şey;
Türklerin Anadolu’da ki hükmü Selçuklulardan sonra bitmiş ve zamanla asimile olup Anadolu’da sığıntı bir küsurat olarak yaşamışlardır.
Bu gibi söz ve iddiada bulunanları şu veya bu şekilde bahaneler üreterek savunmayalım. Bunların tamamı PUŞTUN KATMERLİSİ, HERGELENİN DANİSKASIDIRLAR!
İster siyâsetçi, ister İlâhiyatçı, isterse de tarihçi olsunlar, bunların ortak özellikleri, yılışık, arsız, simalarına baktığınızda, simalarında ne Türk’e, ne insana ve ne de Müslümana benzeyen bir çizgi görebilirsiniz!
Osmanlı Devleti, Kayıların kurduğu bir Türk Devletidir.
Bir müddet sonra yabancılarla yapılan evliliklerin ve devşirmelerin saraya kadar girmeleri sebebiyle Türklerin horlanıp idâreden dışlanmaları, dağlarda yaşamaya mecbur edilip, sadece savaşlarda kullanılmaları devletin kurucu ve asıl sahiplerinin Türk olmadıkları anlamına gelmez.
Avrupa ve dünya Osmanlı’ya Türkler derken, içimizde bulunup sureti haktan gözüken bu soysuzlar ise ”Osmanlının Türk olmadığını” iddia ederler.
ÜÇ ŞER VE NİFAK GRUBU;
Sahtekâr tarihçiler…
Toplumu ayrıştıran siyasetçiler…
Peygamber ve hadis düşmanı ilâhiyatçılar…
Bugün ne çekiyorsak ve ne gibi tehlikelerle boğuşuyorsak, bu üç nifak ve şer grubunun yüzündendir.
Türk milletine ve Türkiye Cumhuriyetine daha fazla ihanet etmeden, daha fazla zararları dokunmadan Allah köklerini kurutsun, Tanrı Türk’ü korusun ve yüceltsin.
Bu züppeler bilsinler ki;
Şayet inkâra kalkıştıkları Türkler, önce Selçuklu, onu takiben Osmanlı, son olarak da hem Selçuklu’yu ve hem de Osmanlı’yı içinde barındırıp her ikisinin de devamı niteliğindeki Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak bu topraklar üzerinde hükümranlık kurmasaydılar acaba hangi kapının …… olacaklardı?

REKLAM ALANI