8 ülkeden 36 genç Giresun’da

Vali Serdengeçti, Erasmus Değişim Programı kapsamında Giresun’da bulunan gençlerle özel bir buluşma gerçekleştirdi. Vali Serdebgeçti, gençlere “Güzel Giresun’umuza hoş geldiniz” dedi.

8 ülkeden 36 genç Giresun’da
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.09.2023
258
A+
A-

Giresun Valiliği tarafından yürütülen “Up&Up” isimli Erasmus+ projesi kapsamında, 1-9 Eylül 2023 tarihleri arasında 8 farklı ülkeden (Türkiye, Polonya, Bulgaristan, İspanya, Sırbistan, Ukrayna, Arnavutluk ve İtalya) toplam 36  genç “İleri Düzey Girişimcilik Eğitimi” almak üzere Giresun’da buluştu. Erasmus Değişim Programı öğrencileri Vali Mehmet Serdengeçti’yi makamında ziyaret etti.

“GÜZEL GİRESUN’UMUZA HOŞ GELDİNİZ SEVGİLİ GENÇLER”

Vali Serdengeçti, öğrencilerin ilimize gelmelerinin Giresun için büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Vali Serdengeçti, “Öncelikle böyle bir projenin Valiliğimiz öncülüğünde yürütülmesinden çok büyük memnuniyet duyuyorum ve projede emeği geçen tüm iş arkadaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Giresun, tarihi ve doğal güzellikleri ile ülkemizin önemli turizm merkezlerinden biridir. Aynı zamanda, eğitim alanında da önemli bir potansiyele sahiptir. Bu projenin, ilimiz ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Öğrenciler ise, Giresun’da olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Öğrenciler, “Giresun’da çok güzel bir ortamda eğitim alıyoruz. Şehriniz çok güzel ve insanlarınız çok misafirperver.” ifadelerini kullandılar. Görüşmede, uluslararası öğrenci değişim programlarının önemi vurgulandı. Bu tür programların, öğrencilerin farklı kültürler hakkında bilgi edinmelerine ve kişisel gelişimlerine katkı sağladığı belirtildi.

REKLAM ALANI