Uzun yıllar hizmet etmek istiyorum

Faruk Can, daha çok koşarak ve mücadele ederek eksikliklerini kapatmak olduğunu belirtiyor.

Uzun yıllar hizmet etmek istiyorum
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.09.2023
77
A+
A-

Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor’un genç başarılı oyuncusu Faruk Can Genç, Manisa maçı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Giresunspor’un genç bir kadro yapılanması olduğunu, mücadele ederek puan savaşı verdiklerini kaydeden Faruk Can, “Çok iyi bir Giresunspor yaratmak için altyapıdan yetişen genç kardeşlerimiz bu fırsatı iyi değerlendirmeli.” dedi.

Faruk Can, takımın odaklanması gerekenin gelecek olduğunu vurgularken, kendilerini diğer takımlardan ayıran en önemli özelliklerinin, daha çok koşarak ve mücadele ederek eksikliklerini kapatmak olduğunu belirtiyor.

Genç oyuncu,  ilk sıralarda yer almasalar da ligde kalıcı olmayı amaçladıklarını ifade etti. Özellikle genç arkadaşlarının takıma önemli katkı sağlayacağına inanıyor ve gelecekte daha güçlü bir Giresunspor yaratmak için altyapıdan yetişen genç yetenekleri iyi değerlendirmeyi hedefliyorlar.

Transfer yasağı nedeniyle kadroda yer alan bu genç futbolcuların profesyonel ligde mücadele etmek için büyük bir heyecana sahip olduğunu belirten Genç, Türk futbolunun geleceği için önemli bir fırsat olduğunu ifade ediyor.

REKLAM ALANI