Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, teşkilatlarla iç içe

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen 28. Dönem milletvekili seçiminde Giresun’da bir ilki başaran ve Giresun’un ilk kadın milletvekili seçilen CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, dur durak bilmiyor.

Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, teşkilatlarla iç içe
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.09.2023
37
A+
A-

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatilde olmasını fırsat bilen Milletvekili Gezmiş, hergün başka bir ilçede, teşkilat mensupları, toplumun farklı kesimleri ve vatandaşlarla bir araya geliyor.

HER İLÇE KONGRESİNE KATILIYOR

TBMM de, kadın milletvekili olarak Giresun’un yüksek sesi olan Elvan Işık Gezmiş, partisinde devam eden ilçe kongrelerinde, teşkilatları yalnız bırakmıyor. Milletvekili Gezmiş her ilçe kongresine katılarak, 2024 yerel seçimleri öncesi parti içi birlik ve beraberlik mesajı veriyor. Katıldığı ilçe kongrelerinde ilgi odağı olan Gezmiş, Giresun’da CHP’ye kadın elinin değdiğini hissettiriyor.

GEZMİŞ’TEN, ETKİN MUHALEFET

CHP Milletvekili Gezmiş, milletvekili seçildiği günden beri ise etkin bir muhalefetle Giresun’un sorunlarını açık yüreklilikle dile getiriyor. Gezmiş, fındık başta olmak üzere sorunları TBMM gündemine taşıyarak, ilgili bakanlara sorular yöneltiyor. Giresun halkının takdirini toplayan Milletvekili Gezmiş, 28. Yasama döneminde Giresun ve Giresunluların güçlü sesi olmaya devam edecek.

HABER-YORUM: MUSTAFA DEMİR

 

REKLAM ALANI