Başer ‘bende varım’ dedi

2023 genel seçimleri için partisinden milletvekili aday adayı oldu.

Başer ‘bende varım’ dedi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.03.2023
64
A+
A-

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer bu görevinden istifa ederek, milletvekili aday adaylığını açıkladı. 4 yılı aşkın süredir merkez ilçe başkanlığı görevini sürdürdüğünü belirten Başer, “Yapılacak olan Türkiye Büyük Millet Meclisi 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olabilmek için 4 yılı aşkın bir süredir yürütmekte olduğum AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanlığı görevinden 6 Mart Pazartesi günü itibarıyla ayrılıyorum. Halisane bir niyetle çıkmış olduğumuz bu yolda çok değerli Giresunlu hemşehrilerimizin teveccühüne talibim. Niyetimiz hayır, akıbetimiz de hayırlı olur inşallah. Bu vesile ile Giresunlu hemşehrilerime saygı, sevgi ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

Giresun merkez Gedikli köyü doğumlu Mehmet Başer, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İş İdaresi bölümden mezun oldu. 28 yıl görev yaptığı FİSKOBİRLİK’te Giresun Meslek Yüksekokulu’nda fındıkla ilgili dersler verdi. FİSKOBİRLİK Genel Müdür vekili iken, uzun yıllar görev yaptığı bu kurumdan emekli olan Mehmet Başer, siyasete 2009 yılında Saadet Partisi’nde başladı. HAS Parti’den 24. Dönem Giresun 1. Sıra milletvekili adayı oldu.

AK Parti’den 25. Dönem milletvekili aday adayı olan Başer, AK Parti’de SKM başkanlığı, il başkan yardımcılığı, merkez ilçe başkan yardımcılığı ve son olarak 2019-2023 yılları arasında merkez ilçe başkanlığı görevinde bulundu. Başer, Türk Hava Kurumu, İlim Yayma Cemiyeti, Yeşilay ve İmam Hatip Okulları Platformu gibi sivil toplum kuruluşlarında da görev aldı.

REKLAM ALANI