Mehmetçik yüzleri güldürüyor

Giresun’dan depremden etkilenen illere gönderilen oyuncak ve hediyeler, bölgede görevli olan Giresun İl Jandarma Komutanlığı personelleri tarafından çocuklara tek tek teslim dağıtıldı.

Mehmetçik yüzleri güldürüyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.03.2023
28
A+
A-

Deprem felaketini derinden hisseden çocuklar, Giresunlular tarafından gönderilen oyuncaklarla bir nebzede olsa mutlu oldular. Mutlulukları yüzlerinden okunan çocuklar, oyuncakları kendilerine teslim eden Mehmetçiklere teşekkür etti.

Giresun İl Jandarma Komutanlığına bağlı askeri personel, asrın felaketi sonrası deprem bölgesindeki faaliyetlerine devam ediyor. Depremden etkilenen Osmaniye ilinde görevli askeri personeller, il dışına çıkmak isteyen depremzede vatandaşların evrak kayıt işlemleri gerçekleştiriyor. Mehmetçik aynı zamanda kadın ve çocuklarla yakından ilgilenilerek çeşitli hediyeler dağıtıyor.

ÇOCUKLARA MORAL VE MOTİVASYON VERİYORLAR

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesi Sivricehöyük geçici barınma merkezinde görevli Giresun İl Jandarma Komutanlığı personelleri ise, depremzede çocuklara Giresun İl Jandarma personeli ile Giresun halkı tarafından gönderilen oyuncakların dağıtımını gerçekleştirdi. Kadın ve erkek askeri personeller, çocuklara yönelik moral ve motivasyon faaliyeti de sürdürüyor. Gaziantep İslahiye ilçesi sorumluluk bölgesi Fevzipaşa mahallesi, Arpalı, Çerçili, Kabaklar ve Telli Köylerinde köy toplu çadır alanları ve kırsalında görevli bulunan Giresun İl Jandarma Komutanlığına Mehmetçikler de depremzede çocuklara, oyuncak, şeker ve çikolata dağıtımı gerçekleştirerek, yüzlerini güldürdü.

REKLAM ALANI