Efsane geri döndü; aday adayı oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin sevilen ismi Dr. Orhan Erzurum, 28’nci dönem milletvekilliği seçimi için aday adayı oldu.

Efsane geri döndü; aday adayı oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.03.2023
444
A+
A-

Dün MHP Genel Merkezinde aday adaylığı müracaatında bulunan 22’nci dönem Giresun Miletvekilliği de yapan Orhan Erzurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için MHP Genel Merkezinde Giresun aday adaylığı müracaatımı yapmış bulunmaktayım. 14 Mayıs seçimlerinin Ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Dr. Orhan Erzurum adaylık müracaatından önce MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile görüştü.

ORHAN ERZURUM KİMDİR?

1970’de Dereli ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu Yeşilgiresun, ortaokulu Giresun Merkez ve Liseyi Giresun lisesinde okudu.

1987 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanıp, 1993 yılında mezun oldu. Mecburi hizmetimi Gümüşhane Devlet Hastanesinde tamamladıktan sonra 1995 yılında Giresun’a atandı. Sırasıyla; 1 no.lu sağlık ocağı, Ana Çocuk Sağlığı Merkezi Başhekimliği, Sağlık Müdür Yardımcılığı ve Sağlık Müdür Vekilliği görevlerinde bulundu.  2005 yılında Özel Giresun Güven Polikliniğini 2008’de de Özel Güven Tıp Merkezini kurdu.

2007 yılında Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili adayı oldu.

2009 yılında Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı görevine getirildi.

2014’de Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatı ile Belediye Başkanlığı seçimlerine de aday oldu.

7 Haziran 2015’de gerçekleştirilen 25.Dönem Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Milletvekili olarak meclise giren Orhan Erzurum, 26. Dönemde yapılan seçimlerde meclise giremedi.

REKLAM ALANI