Tarihi maça davet

Bitexen Giresunspor’da Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Hıdımoğlu, C. Alanyaspor maçında tribünleri tamamen dolu görmeyi istediklerini kaydetti

Tarihi maça davet
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.03.2023
66
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’de alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Bitexen Giresunspor’da Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Hıdımoğlu, C. Alanyaspor maçı öncesi tüm hazırlıkların galibiyet üzerine yapıldığını kaydetti.

Hıdımoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Spor Toto Süper Lig’de yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunu da bu hafta başarmayı hedefliyoruz. Yeni bir başlangıç mücadelesinde desteğini bizlerden hiç bir zaman esirgemeyen büyük Giresunspor taraftarını yine her zaman olduğu gibi yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Hıdımoğlu, “Giresunspor’umuzun ligde kalıcı olması için bir mücadele içerisine girdik. Bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. Bir şekilde bu gemiyi limana yanaştırmayı hedefliyoruz. Tüm planlarımızı da buna göre yapıyoruz. Takımda moral ve motivasyon yerinde. Her şey yolunda. Güzel bir çalışma ortamı var. İnşallah haftayı istediğimiz bir sonuçla kapatacağız. Bunu düşünüyor, bunu istiyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın. Hedefimizi tutturacağız.” diye konuştu.

Hıdımoğlu, “Bizler Giresunspor ailesi olarak bu hedefe yürekten inanıyor, bu var olma mücadelesinde desteğini bizlerden hiç bir zaman esirgemeyen büyük Giresunspor taraftarını yine her zaman olduğu gibi yanımızda görmek istiyoruz. 27’nci haftada kendi saha ve seyircimizin önünde oynayacağımız Alanyaspor müsabakası belki de bu sezon oynayacağımız en kritik ve önemli müsabakalardan biri. Bu bağlamda yeni bir başlangıç yapmak için tüm Giresunluları, ilçelerimizde yaşayan yeşil beyaz renklere gönül vermiş tüm taraftarlarımızı Pazar günü Çotanak Stadyumuna davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

REKLAM ALANI