Öz Orman-İş Sendikası’ndan Özkaya’ya teşekkür

Geçici ve mevsimlik işçilerden AK Parti Giresun milletvekili aday adayı Mustafa Özkaya’ya teşekkür etti.

Öz Orman-İş Sendikası’ndan Özkaya’ya teşekkür
REKLAM ALANI
Yayınlama: 31.03.2023
24
A+
A-

Hükümetin geçici süreli çalışan işçilere kadroya geçirilmesi çalışmaları kapsamında Giresun Orman teşkilatlarında görev yapan geçici ve mevsimlik işçilere kadro verilmesi ile ilgili kanun teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edilerek Meclis Genel Kuruluna sevk edilmesi geçici ve mevsimlik işçiler tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılandı. Giresun Öz Orman-İş sendikası Bölge Başkanı Muhittin Çelebi, işçilerin uzun yıllardır beklentisi ve hakkı olan bu kadro sorununun çözülmekte olmasından dolayı

Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan başta olmak üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, teklifi meclis gündemine getiren hükümet yetkililerine, tasarıya destek veren AK Parti ve MHP gruplarına ve bu kadroların alınması sürecinde büyük emeği olan önceki dönem Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya’ya teşekkür etti.

Giresun Öz Orman-İş sendikası Bölge Başkanı Muhittin Çelebi, AK Parti Giresun milletvekili aday adayı Mustafa Özkaya’ya çıkmış olduğu milletvekilliği yolunda daha çok hizmet üretmesi için başarılar diledi. Özkaya’nın Türkiye genelinde çok sayıda işçi alımında elini değil gövdesini taşın altına koyduğunu belirten Çelebi, “bölge müdürlüğümüz birimlerine son üç yılda 313 ü işçi 280 memur olmak üzere 593 personel kazandırdığını belirterek hem işçilerimizin işe alınması hem de bu süreçte ortaya koyduğu irade nedeniyle çifte teşekkürü hakettiğini kaydetti. Ayrıca Sayın Özkaya Bölge Müdürlüğümüzün ihtiyacı olan yeni iş makinaları ve hizmet araçlarının alınarak gönderilmesi, bina ve tesislerimizin yenilenmesine verdiği destek ile işçi arkadaşlarımız ormanlarımıza ve halkımıza daha iyi hizmet etmesine fiziki katkı sağlamıştır” dedi. Çelebi ayrıca sendikalarının girişimleri sonucu orman kanununda yapılan değişikliklerle orman yangınlarında hayatını kaybeden orman personeli, diğer kamu görevlileri ve gönüllülerin şehit statüsüne alınmasının bir başka kazanımları olduğunu ifade etti. Çelebi, “geçici ve mevsimlik işçilerimiz Öz Orman-İş sendikamıza, her daim işçilerimizin dertleri ile dertlenen Sayın Genel Başkanımız Settar Aslan beye güveni boşa çıkarılmamış, sendikamızın işçilerimizin yanında her daim yer aldığı bir kez daha ispatlanmış oldu” dedi.

REKLAM ALANI