Seccade ve AKP!

Yayınlama: 03.04.2023
99
A+
A-

‘’Vatan, milyonlarca Türk evlâdının şehadet kanlarıyla ilmek ilmek dokunan mukaddes bir seccadedir.’’

 

Bu ülkede 21 yıldır Allah ve Resulüne sahip çıkmayanların, Kılıçdaroğlu’nun farkında olmayarak bastığı seccadeye sahip çıkmaları, siyâsi kirlenmişliğin ve münafıklığın geldiği son noktadır.

 

Kılıçdaroğlu seccadeye bastı öyle mi?

Ya 21 yıldır sizler ne yaptınız söyler misiniz?

 

Ne mi yaptınız;

Milyonlarca Türk evlâdının şehadet kanlarıyla yoğrularak ilmek ilmek dokunan ANODOLU SECCADESİNİ hoyratça çiğnediniz. Çiğnemekle de kalmayıp, para karşılığında küffara satarak Haçlılara kirlettirdiniz.

 

Kılıçdaroğlu’nun görmeden gayrı ihtiyari olarak seccadeye basmasını diline dolayarak siyâsi malzeme yapan yüzsüz şarlatanlar! Sizler vatan denen seccadenin kıble mahalli olan Çanakkale- Gelibolu’ya elin Fransız’ına ‘’Tadımlık şarap’’ fabrikası kurdurtarak bu seccadeye şarap döktünüz ve dahası o şarap fabrikasının yanına inşa edilen ecnebi otelin şarapçı müşterilerini içip içip seccadeye kusturdunuz.

 

‘’Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum.’’ Diyerek özür dilediği halde saldırılarınıza devam ettiniz.

 

Bilinsin ki ‘’Vatan, milyonlarca Türk evlâdının şehadet kanlarıyla ilmek ilmek dokunan mukaddes bir seccadedir.’’ İşte bu vatan denen seccadeyi her gün acımasızca ve insafsızca kirletenlerin, ecnebilere kirlettirenlerin seccadeden bahsetmeleri tam bir sahtekârlık ve tükenmişlik sendromudur.

 

Hiç kimse bilerek ve kasten seccadeye basmaz!

Lâkin sizler, miting sonrası elinizde ki Türk Bayrağını yere serip üzerine oturur, ayakkabılarınızı çıkartarak, miting alanında terleyen ayaklarınızı bayrağın üzerine koyarak terini soğutursunuz ki buna âit onlarca, hatta yüzlerce çekilmiş fotoğraflarınız var.

REKLAM ALANI