Cemal Öztürk ile fındık üreticisi arasındaki bağlantı

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, son 10 yılda Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında fındıkla ilgili önemli çalışmalara imza atarak, her daim üreticinin yanında yer aldı.

Cemal Öztürk ile fındık üreticisi arasındaki bağlantı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.04.2023
56
A+
A-

Fındık üzerinde doktora yazacak kadar bilgi ve tecrübeye sahip olan Milletvekili Öztürk, bu maharetiyle fındık üreticisinin büyük takdirini almayı başaran bir isim oldu.

HEM TÜRKİYE HEM ÜRETİCİ KAZANÇLI ÇIKTI

AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM Fındık Çalışma Grubu Başkanı Cemal Öztürk’ün çabaları 2021 yıldan bugüne kadar fındık alım fiyatlarına olumlu yönde yansıdı. Bu zamana kadar fındıktan hem üreticinin hem de Türkiye’nin kazançlı çıkması için her platformda sesini yükselten Milletvekili Öztürk’ün üreticinin zarar etmesine, emeğini ve alın terini yok pahasına satmasına engel olmak uğruna verdiği mücadele akıllardan çıkmıyor.

GAYRET VE ÇABALARI ORTADA

Öztürk, Karadeniz Bölgesi’nde 500 bin üreticiyi ve ülkemizde 8 milyona yakın insanı doğrudan etkileyen millî ve yerli bir ürün olan altın değerindeki fındığa sahip çıkarak üreticinin mağduriyet yaşamamasında ilk akla gelen isimlerden de biri. Fındık fiyatına geldiğimiz noktada bugün 3 dolar bandında. Buda bakıldığında Milletvekili Cemal Öztürk’ün büyük çaba, gayret ve çalışmalarıyla oluştu. Bugün Karadeniz’in ‘Yeşil Altın’ı fındık değer görüyor ve üreticisini memnun ediyorsa bu Milletvekili Cemal Öztürk’ün sayesindedir. Sonuç itibariyle kim ne derse desin fındık iyi para ediyor mu? Ediyor, beklenti karşılandı mı? Karşılandı. Üretici memnun mu? Memnun. Ötesi laf-ı güzaf.

REKLAM ALANI