Eğitim-öğretim paylaşım toplantısı yapıldı

Dereli ilçesinde, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı başından bugüne kadar yürütülen çalışmaları değerlendirmek ve yapılacak faaliyetlerle ilgili bilgilendirmede bulunmak üzere paylaşım toplantısı düzenlendi. 

Eğitim-öğretim paylaşım toplantısı yapıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.04.2023
9
A+
A-

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu başkanlığında yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Yavuz, Dereli ilçe milli eğitim yöneticileri, okul ve kurum müdürleri katıldı. Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Tosunoğlu, “Bakanlığımızın hedefleri doğrultusunda, öğrencilerimizin, milli ve manevi değerlerine bağlı, ihtiyaç duydukları bilgi, beceri ve kazanımlarla donanmış bireyler olarak, geleceğe güvenle hazırlanmaları hususunda, bizlere büyük görevler düşmektedir. Bunun için kaliteli bir eğitim öğretim hizmetini sunmak için el birliğiyle çalışıyoruz. Bu amaçla, ilçelerimizdeki eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirmek üzere yaptığımız paylaşım toplantıları ile okul ve kurum yöneticilerimizle bir araya gelme, istişare ederek sorun ve eksiklikleri yerinde tespit etme imkânı buluyoruz. Bu sayede yöneticilerimizin, ekip ruhu ile hareket ederek, eğitim öğretimde kalitenin ve ilçe başarısının artırılmasına daha çok katkı sağlamalarını hedeflemekteyiz” dedi.

Müdür Tosunoğlu toplantıda ayrıca, okul ve kurum müdürlerin ihtiyaç ve sorunlarını dinleyerek, giderilmesi yönünde alınacak tedbirler konusunda görüş alış verişinde bulundu.

REKLAM ALANI