Polis korosu deprem bölgesi türkülerini seslendirdi

Türk Polis Teşkilatı kuruluşunun 178. Yılını kutluyor. Şan ve şerefle dolu 178 yılı geride bırakan Türk Polis Teşkilatı, halkın huzur ve güvenliği için 7/24 nöbet başında durmaya devam ediyor.

Polis korosu deprem bölgesi türkülerini seslendirdi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.04.2023
24
A+
A-

Giresun’da Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında polis memurlarından oluşan koru muhteşem bir konserle kulakların pasını sildi.

Giresun Belediye Konservatuarı saz sanatçılarının eşlik ettiği konserde deprem felaketinden etkilenen 11 ile ait türküler seslendirildi. ‘İyi Ki Varsın Eren’ filminde söylediği şarkıyla sevilen Ceren Ece Öksüz ise konsere konuk sanatçı olarak renk kattı.

Giresun İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıc, emniyet teşkilatı olarak ülkemizde yaşanan depremler nedeniyle Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş yıldönümünü buruk bir şekilde kutladıklarını ifade etti. Güzelyazıcı, Giresun Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşların huzuru, güvenliği ve kamu düzeninin korunmasının yanında sosyal ve kültürel alanlarda çok sayıda etkinlik gerçekleştirdiklerini kaydetti. Polis Korosu Konserine Vali eşi Sema Ünlü, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım’ın eşi Sıdıka Yıldırım, Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu’nun eşi Nurten Sinanoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Albay Özgür Özer ve eşi Elif Özer ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, STK temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve emniyet mensupları katıldı.

REKLAM ALANI