Türk Polis Teşkilatı 178 yaşında

Giresun’da Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Bayramı törenle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı 178 yaşında
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.04.2023
62
A+
A-

Valilik önünde düzenlenen törende, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Törende konuşan Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, daha güvenli ve daha huzurlu bir Giresun için mesai gözetmeksizin çalıştıklarını söyledi.

Güzelyazıcı, polisin başarısının, vatandaşların duyduğu güvenle doğru orantılı olduğuna vurgu yaparak, “Vatandaşlarından destek görmeyen hiçbir güvenlik biriminin başarılı olması düşünülemez. Polisin her zaman vatandaşımızın yanında bulunmuş olması, vatandaşlarımızın da polisimize çalışmalarında destek vermesi bizleri son derece mutlu etmiştir. Suç ve suçlularla mücadele ederken bize bugüne kadar verdiğiniz desteğin artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Emniyet Müdürü Güzelyazıcı, “10 Nisan 1845’te vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin temin etmek amacıyla kurulan Polis Teşkilatımız, kamu düzenin sağlanması huzur ve barış ortamının devamı için, onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle getirmektedir. Kurulduğu günden bu yana sürekli çağın gereksinimlerine uygun olarak kendini geliştiren teşkilatımız bugün sahip olduğu araç, gereç fiziki imlanlar ve eğitimli personeli ile çalışmalarına devam etmektedir” dedi. Müdür Güzelyazıcı, bu kutsal görev sırasında şehit olan teşkilat mensupları ve kahraman gazileri minnet ve şükranla andıklarını belirterek, tüm teşkilat mensuplarına aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve başarılı günler diledi.

REKLAM ALANI