Ağır tonajlı araçlar zarar veriyor ve trafiği aksatıyor!

Giresun’da yenilenen cadde ve sokaklar, daha yeniliğinde ağır tonajlı araçlar yüzünde zarar görüyor. Giresun halkının parasıyla yapılan bu cadde ve sokaklara kim sahip çıkacak?

Ağır tonajlı araçlar zarar veriyor ve trafiği aksatıyor!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.04.2023
71
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediyesi Meclis Üyesi Serdar Dilli, yenilenen cadde ve sokaklara zarar verilmesine tepki gösterdi.

Dilli yaptığı açıklamada, son olarak yenilenen ve geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Fatih Caddesi’ne ağır tonajlı araçların zarar verdiğini ve trafiği aksattığını kaydetti. Belediye yetkililerini göreve çağıran Meclis Üyesi Dilli, “yapılan hizmete teşekkür ediyoruz. Fatih Caddesi yeni görüntüsüyle güzel oldu ama trafiğin yoğun olduğu saatlerde cadde de yük doldurma, boşaltması yapan ağır tonajlı araçlar hem caddeye zarar veriyor hem de trafiği aksatıyor. Ayrıca kaldırım üzerlerine park eden araçlar da caddeye zarar veriyor ve caddeyi daraltıyor. Bu hizmet halkın paralarıyla yapıldı. Heba edilmesine, yıkılıp, dökülmesine göz yumulmamalı. Ağır tonajı araçlara belli saatlerde izin verilmeli veya cep yapılmalı” dedi. Dilli, Fatih Caddesi ve şehir içerisinde fındık ticareti yapan esnaflara ise bir fındık pazarı oluşturulması gerektiğini sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI