Bunun adı resmen partizanlık değilde nedir?

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her yıl geleneksel olarak düzenlenen İftar Programı 19 Eylül Spor Salonunda gerçekleştirildi. Programa sadece Ak Parti Milletvekili adayı Tolga Erener’in çağrılması yaklaşan seçimler öncesi tarafsız davranılmaması tepki topladı.

Bunun adı resmen partizanlık değilde nedir?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.04.2023
Düzenleme: 20.04.2023 12:24
78
A+
A-

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Resmi Facebook hesabından verilen bilgilere göre, İftar programına Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Muzaffer Ergün, AK Parti milletvekili adayı Tolga Erener, Gençlik ve Spor İlçe Müdürleri, Yurt Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürleri, Şube Müdürleri, İl Müdürlüğü bünyesinde farklı birimlerde çalışan personeller ve aileleri katıldı.

AK PARTİLİ ERENER’E ÖZEL TEŞEKKÜR

Ramazan’da paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemine dair bir konuşma yapan Ergün, AK Parti Milletvekili Adayımız Tolga Erener’e teşekkür etti.

Ergun, “İftar programımıza icabet eden AK Parti Milletvekili Adayımız Tolga Erener’ e, tüm mesai arkadaşlarım ve değerli ailelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

ERENER’DE METHİYE SONRA KONUŞMA

Paylaşımda Erener’e methiye de düzülerek, “Enerjisi ve heyecanı yüksek, sporun ve sporcunun her daim yanında olan AK Parti milletvekili adayı Erener” ifadeleri dikkat çekti.

Erener, personellerin yaklaşan Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, “Giresun halkının mutluluğu için çalışmalarımız, bugünkü kucaklaşmamızın coşkusu gibi arttırarak devam edecek. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” ifadelerine yer verdi.

NEDEN DİĞER PARTİLER DAVET EDİLMEDİ?

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde devletin resmi kurumları ve onların yöneticilerinin tarafsız olması gerekirken iftar programının sadece bir parti adına propaganda arenası olarak kullandırılması partizanlık olarak yorumlanıyor.

VALİLİK İNCELEME VEYA SORUŞTURMA AÇACAK MI?

Türkiye’de bilindiği üzere devlet memurları, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve diğer yasal düzenlemelerde belirtilen kurallara uygun olarak siyasi faaliyetlerde bulunabilirler. Ancak, devlet memurları, görevlerini yerine getirirken tarafsızlık, dürüstlük, adalet ve objektiflik prensiplerine uymak zorundadırlar. Bu nedenle, devlet memurları bu prensiplere uygun davranmak zorundadırlar.

Giresun’da seçime girecek siyasi partilerin onlarca adayı bulunmasına rağmen sadece bir siyasi partinin adayının çağrılmaması karşısında Giresun Valiliğinin idari inceleme veya soruşturma açıp açmayacağı merak ediliyor.

REKLAM ALANI