Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş bugün Giresun’da

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı yardımcıları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın bugün Giresunlularla buluşacağını kaydeden  milletvekili adayı Gezmiş, “Herkesi saat 13.30’da Atatürk Meydanı’na davet ediyoruz. Gelin bu güzel havayı birlikte yaşayalım, baharın gelişini birlikte karşılayalım” dedi.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş bugün Giresun’da
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.04.2023
83
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun 1. sıra milletvekili adayı Sosyolog Eczacı Elvan Işık Gezmiş, Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda kazanarak, Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı olacağını kaydetti. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Gezmiş, Giresun merkezde yaptığı ziyaretlerde seçime dair veriler aktardı. Ellerinde 15 ayrı firmanın Nisan ayında yaptığı anketlerin olduğunu ifade ederek, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan Kılıçdaroğlu’nun ilk turda seçileceğini belirterek “Sayın Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı, Millet İttifakı da iktidar olacak” şeklinde konuştu.

Giresun’a ilişkin düşüncelerini de aktaran CHP 1. sıra milletvekili adayı Elvan Işık Gezmiş, Ankara’da güçlü bir Giresun lobisi oluşturacaklarının altını çizerek şunları söyledi:

“İktidarımızda Ankara’daki bürokrat sayımızı artıracağız. Söz konusu Giresun olunca karşıtlığı bırakıp, Giresun’un yararına çalışacağız. Birbirimizi aşağı değil, yukarı çekeceğiz. Liyakatli, çalışkan ve Giresun aşığı kadroların çoğalmasını sağlayacağız. ‘Birlikten güç doğar’ gerçeği ile hareket ederek, Giresun’un kalkınmasını sağlayacağız. Siyasete yeni bir soluk, yeni bir anlayış getirip, kardeşlik ve barış içinde çalışacağız.”

REKLAM ALANI