MHP milletvekili adayları Eynesil’de

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun milletvekili adayı Ertuğrul Gazi Konal seçim gezileri Giresun Merkez ve Eynesil İlçesinde sürdürdü.

MHP milletvekili adayları Eynesil’de
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.04.2023
69
A+
A-

Seçim gezileri kapsamında ilk olarak Giresun merkez Nizamiye Mahallesi esnaflarıyla bir araya gelen Konal, “Siyaset bir yana, Düğünümüzde bir olduğumuz, Cenazemizde bir olduğumuz kardeşlerimiz ile bir araya olmaktan dolayı çok mutluyum. Bizler bu şehrin sokaklarında büyümüş, dertleriyle dertlenmiş, sevinciyle mutlu olmuş kişileriz. Allah nasip eder Ankara’ya gidersek yine bu şehri hep beraber yöneteceğiz” dedi.

Giresun merkezin ardından milletvekili adayları Fatih Meşe, Hami Pekdemir, Salih Türk ve parti yöneticileri ile Eynesil’e çıkartma yapan Ertuğrul Gazi Konal, İlçe halkının yakın ilgi ve alakasıyla karşılandı.

İlçe halkı ve esnaflarla bir araya gelerek kendilerinden destek isteyen Konal “Şehrimizin güzide İlçesi Eynesil’de olmaktan, coşkuyla karşılanmaktan dolayı oldukça memnunum. Eynesil İlçemiz bizlere moral vermiştir. Siyasi hayatım boyunca da Eynesil İlçemizin bizler için yeri hep farklı olmuştur, olmaya devam edecektir” dedi.

Giresun’un doğu bölgesini için önemli projeler olduğunu, özellikle istihdamı artırmak adına yapılacak 4. Organize Sanayi Bölgesinin Eynesil içinde önem arz ettiğini, bu projenin mutlaka takipçisi olacağını ve dönemlerinde fabrika bacalarının tütmeye başlayacağını ifade eden Konal sözlerini şöyle sürdürdü;

Eynesil’de üretilen ve işlenen çayımızın katma değerini daha artırmak, iç ve dış piyasa da daha da tüketilmesini sağlamak adında çeşitli hazırlıklar yaptık. Ortak akılla yürüteceğim Milletvekilliği sürecimde de Eynesil’li çay üreticilerimizden ve fabrikalarımızdan alacağımız bilgiler ve destekler ile nasıl katma değer sağlarız, çiftçimiz ürününü daha iyi nasıl değerlendirir projeler yapacağız. Karadeniz’imizin en güzel sahillerine sahip Eynesil ilçemizde Belediyemiz ile STK’larımız ile siyasetçilerimiz ile bürokratlarımız ile el ele vererek çalışacak, iyi nesiller yetiştirmiş güzide ilçemiz Eynesil halkına hizmet edeceğiz. zafere ulaşacaktır. Şuanda yapmamız gereken takımımıza, yönetimimize güvenmek ve destek olmaktır.”

REKLAM ALANI