Haydin çocuklar siz başarırsınız

Kara bulutları dağıtmak isteyen Giresunspor, deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçına tam anlamıyla kilitlenmiş durumda.

Haydin çocuklar siz başarırsınız
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.04.2023
60
A+
A-

Giresunspor, İstanbul’da oynayacağı karşılaşma için son hazırlıklarını yaptı. Teknik adam Hakan Keleş, oyuncularına güvendiğini ve zorlu deplasmandan istedikleri sonuçla döneceklerini kaydetti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ve Kulüp Başkanı Nahid Yamak ile yaptığı görüşmelerin sonucunda ayrılık kararından vazgeçerek, görevine devam eden Giresunspor’un teknik adamı Hakan Keleş, zorluğun üstesinden gelmek istediklerini ifade etti.

Giresunspor’un 44 yıl sonra bulunduğu yere kolay gelmediğini ifade eden Teknik Direktör Hakan Keleş, “Buraya kolay gelmedik, kolay da bırakmayacağız. Futbolcularımıza ve takıma inanıyorum. Oyuncularımız da sağ olsunlar inançlarını asla yitirmediler. Önümüzde çok önemli maçlarımız var, buradan da en iyi şekilde çıkacağımızı düşünüyorum zaten. Allah yardımcımız olsun. Kolay değil bugünlerde mücadele etmek ama hep birlikte bunu aşacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

TEDAVİLERİ SÜRÜYOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bitexen Giresunspor’da sakatlanan Robert Mejia, Ramon Arias ve Hayrullah Bilazer’in tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, geçen hafta oynanan Medipol Başakşehir karşılaşmasında sakatlanan profesyonel futbolculardan Mejia’nın sol baldır bölgesinde birinci derece zorlanma tespit edildiği belirtildi. Aynı karşılaşma sonrası Arias ve Bilazer’in ise sağ uyluk arka adale bölgelerinde zorlama ve bağlı sakatlıkların belirlendiği aktarılan açıklamada, futbolcuların önceki gün gerçekleştirilen antrenmana katılamadığı kaydedildi. Açıklamada, oyuncuların ligin 32. haftasında deplasmanda oynanacak İstanbulspor maçına yetiştirilebilmesi için tedavilerinin sürdüğü ifade edildi.

İÇ SAHA KARNELERİ

Giresunspor ile iç sahada sezon finali gibi bir müsabakaya çıkacak olan İstanbulspor iç sahada iyi sonuçlar elde edemiyor Fatih Tekke yönetimindeki İstanbulspor, bu sezon iç sahada çıktığı 14 maçın yedisini kaybetti, dördünde galip geldi, üçünde ise sahadan eşitlikle ayrıldı.

BİLETLE

Giresunspor’un Pazartesi akşamı Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynayacağı karşılaşmanın deplasman biletleri satıldı. Çotanak taraftarlar, sezonun belki de en önemli 90 dakikası olan bu mücadelede takımını yalnız bırakmayacak. Biletlerin tamamının satıldığı bildirildi.

YÖNETİM KALKAVAN’DA

İstanbulspor-Bitexen Giresunspor  karşılaşmasını İstanbul bölgesinden Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Süleyman Özay yapacak. Dördüncü hakem olarak Ayberk Demirbaş görev alacak.

REKLAM ALANI