Şehri ayağa kaldıracak 4 önemli hedef

Elvan Gezmiş, “Milli ürünümüz fındıkta mamul madde üreten fabrikalar için bölgesel ve sektörel çok özel teşvikler sağlayacağız” dedi.

Şehri ayağa kaldıracak 4 önemli hedef
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.05.2023
34
A+
A-

CHP milletvekili adayı Elvan Işık Gezmiş, “İlimiz için olmazsa olmaz kırmızı çizgilerimiz” dediği, Giresun’u ekonomik, sosyal ve kültürel yönden kalkındıracak dört hedefini daha açıkladı.

Seçim çalışmalarına tam gaz devam eden Gezmiş; iktidara geldiklerinde çevre yolu, fındık sanayisi, organize sanayi ve turizm gibi hayati konularda yapacaklarını açıkladı. Gezmiş, şehri ayağa kaldıracak 4 önemli hedefini şöyle sıraladı; AKP’nin 21 yıldır söz verip yapmadığı çevre yolunu yapıp, hizmete sunarak, şehrimizi rahatlatacağız. Milli ürünümüz fındıkta mamul madde üreten fabrikalar için bölgesel ve sektörel çok özel teşvikler sağlayacağız. Üretimi ve istihdamı artıracağız. 3 ve 4. organize sanayi bölgelerini de hayata geçirerek şehrimizin gelişip kalkınmasına katkı sunacağız. Giresun’u bir turizm kenti haline dönüştüreceğiz. Eşsiz güzelliğe sahip olan adamız, kalemiz, yaylalarımızın tanıtımı için turizmde teşviki sağlayacağız. Bunlar için gerekli alt yapı ve imar düzenlemelerini de hızlıca yapacağız.”

REKLAM ALANI