Karakuş’tan 14 Mayıs çağrı ve vurgusu!

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanı Mahmut Karakuş, “14 Mayıs 2023 tarihinde 13’üncü cumhurbaşkanımızla birlikte 28’inci dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli iradenin tercihiyle belli olacaktır” dedi.

Karakuş’tan 14 Mayıs çağrı ve vurgusu!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.05.2023
44
A+
A-

Karakuş, “Türkiye’mizin 100’üncü kuruluş yılına denk gelen 14 Mayıs Seçimleri hem anlamlı, hem de oldukça önemli bir seçimdir. Türkiye son yıllarda yaptığı atılımlarla, bölgesinde güçlü ve uluslararası arenada oyun kurucu bir ülke haline gelmiştir. Hem Türk dünyasının hem İslam aleminin, hem de mazlum milletlerin umut ışığıdır” açıklamasında bulundu.

MHP İl Başkanı Karakuş açıklamasında şunları kaydetti;

“Daha güçlü bir Türkiye için cumhur’un zaferine ihtiyacımız var. Bizler Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin “Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben” diyen iradesiyle yola çıktık. MHP olarak çağrımız birliğe dirliğe ve kardeşliğedir. Çağrımız önce ülkem ve milletim diyenleredir. Çağrımız bu millet, bu vatan, bu bayrak benim diyenedir. Çağrımız Türkiye sevdalılarındadır. Paylaşılacak vatanımız,  vazgeçilecek insanımız yok diyen her vatandaşımızla  kaderimiz birdir. Biz birlikte Türkiye’yiz diyen herkes bizim öz ve öz kardeşimizdir. Tüm teşkilatlarımız gece gündüz demeden aralıksız seçim çalışmalarını sürdürüyorlar. Hem adaylarımız hem de seçim çalışmalarını yürüten görevlerimiz gittikleri yerlerde coşkuyla karşılanıyorlar. Allah’ın izniyle ilimizde oy patlaması yaparak en az 2 vekil çıkaracağız ve Sayın cumhurbaşkanımız da rekor bir oy alacaktır. Güçlü bir Giresun ve güçlü bir Türkiye için tüm hemşehrilerimizin daha fazla desteğini bekler, saygı ve sevgilerimi sunarım.”

REKLAM ALANI