Bahçeli ve Akşener Giresun’a geliyor!

Bu hafta sonu yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimleri öncesi Giresun iki lideri ağırlayacak.

Bahçeli ve Akşener Giresun’a geliyor!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.05.2023
173
A+
A-

Cumhur İttifakı ortaklarından MHP lideri Devlet Bahçeli ile Millet İttifakı’nın ortaklarından İYİ Parti lideri Meral Akşener, Giresunlulardan destek isteyecek.

AKŞENER YARIN GİRESUN’DA!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise yarın Giresun’a geliyor.

İYİ Parti lideri Akşener, 9 Mayıs Salı günü saat: 14.00 da Atatürk Meydanı’nda Giresunlulara seslenerek, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP Genel Başkanı ve millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na, milletvekilliği seçimlerinde ise partisinin Giresun milletvekili adayları Ünzile Yüksel, Hakan Bektaş, Yıldız Kaya ve Mustafa Dizdar’a destek isteyecek.

Özellikle kendisine en yakın isim olan Giresun milletvekili adayı Ünzile Yüksel’e destek için Giresun’u tercih eden İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, diğer milletvekili adayları Hakan Bektaş, Kaya Yıldız ve Mustafa Dizdar’ı da yalnız bırakmıyor. Tam kadro Giresun’da olacak olan Akşener, Giresun’un kendisi için ne kadar önemli olduğunu da her kulvarda belirtiyordu.

Ayrıca Genel Başkan Yardımcısı ve Giresun milletvekili adayı Ünzile Yüksel’in Akşener için ne kadar önemli olduğunu da tüm Türkiye yakınen biliyor. Yüksel’in milletvekili seçildiği takdirde bakanlık kabinesinde de yer alacağı kulislerde konuşulmakta.

BAHÇELİ ÇARŞAMBA GÜNÜ GİRESUN’DA!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 10 Mayıs Çarşamba günü Giresun’da açık hava toplantısı gerçekleştirecek.

Bahçeli, saat 16.00 da Atatürk Meydanı’nda halka seslenecek. MHP İl Başkanı Mahmut Karakuş, Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin Giresun mitingine tüm Giresunluları davet etti. Karakuş yaptığı yazılı açıklamada, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Cumhuriyetin Kuruluşunun 100. yılına denk gelen cumhurbaşkanlığı seçimi ve milletvekilimi genel seçimlerine büyük bir heyecan ve titizlikle hazırlandığını kaydetti.

MHP İl Başkanı Karakuş şunları kaydetti; “Ülkemizin tam bağımsızlık yolunda istikrarlı ve tavizsiz ilerlemesini sürdürmesinin yolu, bu seçimlerden geçmektedir. Tüm hemşerilerimizi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ile buluşmaya davet ediyoruz. Giresun’dan yükselen ses, yedi düvelden duyulacak, dosta güven verecek, Türkiye düşmanlarına korku salacaktır. Giresun cesaret demektir. Giresun milli ruh demektir. Her zaman şehidine şühedasına sahip çıkan, vatanını ve bayrağını namus bilen, ilkesini ve ülküsünü aziz bilen tüm hemşehrilerimi 10 Mayıs saat 16.00’da Giresun Atatürk Meydanında yapılacak olan açık hava toplantısına davet ediyorum.”

REKLAM ALANI