Siyasilerden seçmene çağrı!

Yarın yapılacak olan ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi için siyasiler, seçmenleri demokratik haklarını kullanmaya davet etti.

Siyasilerden seçmene çağrı!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.05.2023
11
A+
A-

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, CHP Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, İYİ Parti Giresun İl Başkanı İsmail Bektaşoğlu, MHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Denizhan Usta yaptıkları basın açıklamalarında, 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine vurgu yaptı.

YILMAZ, SEÇMENE ÇAĞRI YAPTI!

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesi Giresunlulara çağrıda bulundu. Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, “Milletimizin her zaman olduğu gibi 28 Mayıs seçimlerini de büyük bir olgunluk ve sükûnetle geçireceğine olan inancım tamdır” dedi. Yılmaz, “Seçimi kazanma umudu günden güne azalan muhalefetin milletimizi gererek, suni gündemler üzerinden kaos çıkarma girişimlerine girerek yanlış yaptıklarına ne yazık ki şahitlik ediyoruz. Seçimler gelip geçer, seçimler kazanılır ve kaybedilir ancak seçimin rekabet ortamını gerginlik ortamına çevirme girişiminde bulunanları milletimiz de tarihte asla ama asla unutmaz.  Bu seçim Türkiye Yüzyılı ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan için büyük önem arz ediyor. Bu sebeple herkesi Cumhurbaşkanımıza destek vermeye, seçmenlerimizin tamamını ayrım yapmaksızın sandığa ve demokrasiye çağırıyorum. Seçimlerin şimdiden ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

VATANINA SEVEN SANDIĞA GELSİN

CHP Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu yaptığı açıklamada “Vatanını seven sandığa gelsin, Kılıçdaroğlu kazanacak, Türkiye kazanacak” dedi.

Uzunalioğlu açıklamasında şunları kaydetti;  “28 Mayıs’ta yapılacak olan seçim değil  rederandumdur. Karanlıkla aydınlığın referandumudur. İyilik ile kötülüğün referandumudur.Bir yanda adaletsizlik var, bir yanda hak, hukuk, adalet. Bir yanda bilim, bir yanda karanlık. Bu seçim sürecinde maalesef montaj videolar düzenlendi, yalan afişler hazırlatıldı, milyonlarının gözünün içine bakarak yalanlar söylendi. Bize terörist ve terörle işbirliği  yalanı atanlar önce kendilerine bakacak. Kim T.C. tabelalarını kaldırdı, Kim milliyetçiliğin her türlüsünü ayaklar altına aldım dedi, Kim megri megri diye konser verdi, Kim haburda sınır kapısında çadır mahkemeleri kurdu, kim Oslo ve Dolmabahçe de terör örgütleri ile görüşmeler düzenledi, kim terör örgütü liderine sayın diye hitap etti, o malum parti ve terör artıkları kimlerin listelerinden girdi? Fetö liderine kim milyonların önünde “sıla hasreti çekenleri yanımızda görmek istiyoruz. Terörün de teröristin de Allah belasını versin. Terör ile asla katiyen bir bağımız yok, olamaz da. Bu ülkenin vicdanlı ve sağduyulu tüm yurttaşlarının oyuna talibiz. Hak, hukuk, adalet gelsin, Fındık 4 dolardan fazla etsin, ekonomiyi güven duyulan hale gelsin diye mücadele ediyoruz. Bunu başarmak için Sayın Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmalıyız. Sizlerle birlikte kazanacağız ve bu ülkeye birlikte huzuru, bolluğu, sevgiyi ve adaleti getireceğiz.”

USTA: MİLLETİMİZİN GÜNDEMİNDE SADECE İSTİKRAR VAR

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Denizhan Usta, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylarının da kararlarının da net olduğunu vurguladı. Usta, “Yeni Yüzyıl Yeni Türkiye İçin Omuz Omuza verip çalışmalarımıza şehir merkezimizde, ilçelerimizde, beldelerimizde ve köylerimizde devam ediyoruz. 14 Mayıs’ta yapmış olduğumuz çalışmanın yarıda kalmaması gerekir. Yüksek oranda sandığa gittik, yine Pazar günü sandıklarda olacağız. Milletimizin gündeminde sadece istikrar var” açıklamasında bulundu.

“Omuz omuza vererek 28 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için hem esnaflarımızla hem de vatandaşlarımızla bir araya geliyor, onlara Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli’nin selamlarını iletiyoruz.” diyen Usta, “Milliyetçi Hareket Partisi Duroğlu Belediye Başkanımız Halil Çetin, Milliyetçi Hareket Partisi Belde Başkanı Şevket Şahin ve AK Parti Belde Başkanı İsmet Gözsüz ile Duroğlu’ndaydık. Bizleri layıkıyla ağırlayan ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek vereceklerini ifade eden kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. Usta, son olarak “Kayadibi Mahallemizin ve Camili ile Evrenköy Muhtarları ile hasbihal ettik. İlgi ve alakaları için kendilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BEKTAŞOĞLU: DEMOKRATİK HAKKINIZI KULLANIN

İYİ Parti Giresun İl Başkanı İsmail Bektaşoğlu, 2. yüzyılda adaletle, özgürlükle yeniden inşa edeceğimiz ülkemiz ve demokrasi için 28 Mayıs’ta tüm yurttaşlarımızı sandığa bekliyorum” dedi. Bektaşoğlu, “Tek adam rejiminin halktan istediği desteği alamamış, 14 Mayıs’ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimini ikinci tura bırakmıştır. Ortaya çıkan sonuçta partimizin de içinde bulunduğu muhalefet cephesinin de zaferi olarak nitelendirilemeyeceği gibi aynı zamanda cumhur ittifakı öncülüğünde saray rejiminin de bir zaferinden söz edilemez” açıklamasında bulundu. Bektaşoğlu yazılı açıklamasında sandık vurgusu yaparak şunları kaydetti;

“Devletin her türlü imkanlarını kendi lehlerine kullanmaları dahi istenilen çoğunluğa ulaşmalarına yetmemiştir. 28 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimine elimizdeki tüm olanakları seferber etmiş başta Cumhuriyet Halk Partisi ve diğer millet ittifakı ortaklarımızla bu süreci en iyi şekilde değerlendirerek ikinci tur seçimlerine hazırlanmış bulunmaktayız. 28 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde oy verecek yurttaşlarımızın bu seçimin kişiler arasındaki bir seçim olarak değil saray saltanatı ile parlamenter sistem arasındaki bir seçim olduğunu göz ardı etmemeleridir. Tüm gençlerimize tüm kadınlarımıza tüm emeklilerimize tüm işçilerimizi tüm yurttaşlarımıza sesleniyorum atacağınız her oy cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının kaderini belirleyecek.”

REKLAM ALANI