Son nefese kadar savaşacak

Yeşil Beyazlılar, kalan iki maçı da kazanmayı hedefliyor!

Son nefese kadar savaşacak
REKLAM ALANI
Yayınlama: 31.05.2023
130
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’de alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Bitexen Giresunspor, ligde kalma savaşını son maça kadar sürdürmeyi amaçlıyor.

ROTA ÜMRANİYE MAÇINA ÇEVİRİLİYOR

Son olarak Trabzonspor ile karşılaşan Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunpor, 3 Haziran Cumartesi günü Spor Toto Süper Lig’den matematiksel olarak düşmesi kesinleşen Hangi Kredi Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek.

SON MAÇA KADAR SAVAŞ SÜRECEK

Saat 19.00’da başlayacak mücadeleye Çotanaklar yine galibiyet parolasıyla çıkacak. Yeşil Beyazlılar’ın Başkanvekili İbrahim İnaç, sezonun son maçına kadar savaşı sürdüreceklerini kaydetti.

İnaç, “Son iki maç kaldı. O iki maçta da hedefimiz galibiyet olacak. Giresunspor son maça kadar, son nefesine kadar savaşacak. İnşallah bu iki maçta da Giresunspor’a yakışır oyunla mücadele ederiz ve sahadan istediğimiz sonuçla ayrılırız.” İfadelerini kullandı.

HAZIRLIKLAR BAŞLIYOR

Trabzonspor maçı sonrası ara vermeyecek Yeşil Beyazlılar hemen Hangi Kredi Ümraniyespor maçı hazırlıkları için sahaya inecek. Çotanaklar bugün itibariyle zorlu doksan dakikanın hazırlıklarına soyunacak. Giresunspor’un bu maçta da hedefi mutlak galibiyet olacak.

REKLAM ALANI