Elmas ve Temür; Giresun’a yeni yatırımlar kazandıracağız

AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas ve Ali Temür, Giresun ile ilgili devam eden projelerin takipçisi olacaklarını söylediler.

Elmas ve Temür; Giresun’a yeni yatırımlar kazandıracağız
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.06.2023
210
A+
A-

AK Parti Giresun Milletvekilleri Ali Temür ve Nazım Elmas, Giresun Turizm Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen basın toplantısında, seçimlerin Giresun ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dileğinde bulunuldu.

Giresun ile ilgili projelerin takipçisi olduklarını söyleyen Milletvekili Ali Temür, Eğribel Tüneli’nin hizmete girdiğini, Giresun-Dereli kara yolundaki iyileştirme çalışmalarında ise sürecin hızla devam ettiğini aktardı.

Yayla turizmine önem vereceklerini söyleyerek “Yaylalara yeni yatırımcıların gelmesi için de girişimlerin devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Milletvekili Nazım Elmas ise devam eden projelerin takipçisi olacaklarını belirterek, “Bunların yanı sıra yeni yatırımların Giresun’a kazandırılacağız” şeklinde konuştu.

Toplantıda AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Ekrem Civelekoğlu ve İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin’de hazır bulundu.

REKLAM ALANI