Kısa hikaye yarışması ödülleri sahiplerini buldu 

Üniversite öğrencileri arasında gerçekleştirilen “Hikayemde Ramazan Yarışması” sonuçlandı. 

Kısa hikaye yarışması ödülleri sahiplerini buldu 
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.06.2023
56
A+
A-

Giresun İl Müftülüğünce “Ramazan ve Dayanışma” temalı kısa hikaye yarışmasında dereceye giren üniversite öğrencileri ödüllendirildi.

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde 4’üncüsü düzenlenen “Hikayemde Ramazan Yarışması” sonuçları açıklandı.

Ramazan ayında gençlerin kültürel ve manevi değerlerini geliştirmek ve yazma becerilerini teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışmaya, üniversitelerin örgün veya açık öğretim lisans ve ön lisans programlarında okuyan öğrenciler katılım sağladı.

Jüri üyeliğini İl Müftü Yardımcısı Fatih Sarıgül, Uzman Vaiz Zeynep Özdemir, İl Gençlik Koordinatörü Fatma Albayrak, Manevi Danışmanlar Birgül Pehlivan, Hacer Adatepe, Şükriye Yağlı ve Emine Yurt’un gerçekleştirdiği yarışmada dereceye girenler belirlendi.

Değerlendirme sonucunda 3 bin TL değerindeki birincilik ödülünü Gökhan Eren, 2 bin TL değerindeki ikincilik ödülünü Meryem Küçük, bin TL değerindeki üçüncülük ödülünü ise Melike Yılmaz kazandı.

Yarışmada dereceye giren hikaye sahiplerine ödülleri Giresun İl Müftü Yardımcısı Yusuf Genç tarafından takdim edildi.

Ödül takdim töreninde konuşan İl Müftü Yardımcısı Genç, gençlik çalışmalarında aktif rol alan, sosyal ve kültürel organizasyonlara katılan gençlere teşekkür etti.

REKLAM ALANI