SMMM: Bizlere güvenen mükelleflerimizin işlerini kolaylaştırıyoruz

Giresun SMMM Odası Başkanı Azmi Bük, Samsun’da gerçekleştirilen 55. Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı’na katıldı.

SMMM: Bizlere güvenen mükelleflerimizin işlerini kolaylaştırıyoruz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.06.2023
41
A+
A-

Verimli bir toplantıyı geride bıraktıklarını kaydeden Bük, kendilerine güvenen mükelleflerin işlerini kolaylaştırdıklarını belirterek, dijital çağda beyan sistemlerinin basitleştirilmesini istedi.

Verimli bir toplantıyı geride bıraktıklarını kaydeden Bük, “İstişareye önem veriyor, birlikte hareket etme bilincini ortaya koyuyoruz. Her gün gelişmekte olan iş süreçleri hızlı bir şekilde dijitalleşiyor. Bizler de bu toplantıda daha yenilikçi daha hızlı yöntemler konusunda bilgi alışverişi yapıyoruz. Başta Gelir İdaresi olmak üzere ilişki içerisinde olduğumuz bütün kurum ve kuruluşlar bu değişimi iş süreçlerinin tamamına hızla adapte ediyorlar. Bu vesileyle de bizlere güvenen mükelleflerimizin de işlerini kolaylaştırıyoruz” dedi.

GİB beyan sisteminin de basitleştirilmesi konusunda görüş belirttiklerini kaydeden Giresun SMMM Odası Başkanı Bük, “Boşa tükenen zamanımızı daha çok katma değer yaratacak, işletmelerimize daha çok değer katacak, sürdürülebilirliklerine katkı verecek işlere ayırabilmemiz gerekmektedir. Karmaşık bir sistemin basitleştirilmesi ve güncelleştirilmesi gerekmektedir. İletişim teknolojilerinin bu kadar gelişmiş olduğu günümüzde bu kabul edilebilir bir şey değildir. Bunu da her platformda dile getiriyoruz.” Diye konuştu. Oda Başkanı Bük son olarak toplantıda aldıkları kararların hayırlara vesile olmasını diledi.

REKLAM ALANI