Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pts 15°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

Ak parti’de Civelekoğlu sesleri

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, milletvekili aday adaylığı için bu görevinden istifa etti.

Ak parti’de Civelekoğlu sesleri
Ocak 30, 2023 9:54 am
75

Tatlı istifa dilekçesini AK Parti Genel Merkezine sundu. Kenan Tatlı bugün düzenleyeceği basın toplantısında milletvekili aday adaylığı için istifasını resmen kamuoyuna açıklayacak. İl Başkanı Kenan Tatlı’nın istifasının ardından şimdi gözler kimin il başkanı olacağına çevrildi. AK Parti Genel Merkezi tarafından 15 gün içinde il başkanlığına bir ismin atanması bekleniyor.

CİVELEKOĞLU İSMİNE KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

İl başkanlığı görevine gelmesi en muhtemel ismin AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Ekrem Civelekoğlu olduğu ifade ediliyor. Bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimlerinin, önümüzdeki seçim gerçekleştirilecek olan Yerel Yönetimler seçimlerinin AK Parti için çok önemli olduğu ve tecrübeli bir isim ile yola devam edilmesi planlanıyor. Partinin çeşitli kademelerinde görevler yapan, yapılan son Mahalli idareler seçimlerinde büyük emeği olan ve Giresun’da Genç İş Adamlarıyla bir araya gelerek kurdukları “Giresun Çocukları Yardımlaşma Derneği” ile adından hayli söz ettiren Civelekoğlu’nun İl Başkanlığı görevine partililerin ortak görüşü ile kesin gözüyle bakılıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.