Dolar 18,8814
Euro 20,0081
Altın 1.111,40
BİST 5.237,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Atatürk düşmanı Giresun’a gelemeden hastalandı

İlk kez gazetemizin gündeme getirdiği Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e lanet okuyan Mustafa Demirkan’ın Giresun’a gelişi iptal edildi.

Atatürk düşmanı Giresun’a gelemeden hastalandı
Ekim 15, 2022 7:00 am
177

Giresun İl Müftülüğü Mustafa Demirkan’ın hastalanmasından dolayı programa dahil olamayacağını bildirdi. Gazetemizin haberinden sonra birçok siyasi parti ve sivil toplum örgütü Mustafa Demirkan’ın Giresun’a gelmemesi için kampanya başlatmış ve tepki ortaya koymuşlardı.

Giresun Valiliğinden konu ile ilgili ses seda çıkmazken İl Müftülüğü sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Reis-ül kurra Mustafa Demirkan hocamız, sağlık problemleri nedeni ile, düzenlenecek icazet merasimine katılamayacağını beyan ederek programa katılım sağlayacak değerli hemşerilerimiz başta olmak üzere velilerimizi, öğrencilerimizi yetiştiren muhterem hocalarımızı ve sevgili yavrularımızı tebrik ederek İl Müftülüğümüz şahsında yürütülen hizmetlerin hayırlı ve bereketli olması dualarında bulundu. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verildi.

DEMİRKAN NE DEMİŞTİ?

Ayasofya’da düzenlenen bir törende Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e, ismini anmadan hakaret eden Mustafa Demirkan Ayasofya’nın müzeye çevrilmesini anımsatarak, Atatürk’ü hedef almıştı. Mustafa Demirkan, “Ayasofya gibi mabetler, mabet olarak kalması için inşa edildi. Öyle bir zaman geldi ki bir asır gibi bir zaman içinde ezan ve namaz yasaklandı ve müze haline çevrildi. Bunlardan daha zalim ve kâfir kim olabilir? Yarabbi bir daha bu zihniyetin bu ümmetin başına gelmesini mukadder buyurma” demişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.