Dolar 18,8851
Euro 20,0063
Altın 1.102,54
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 12°C

Bakan Kurum’la görüştüler

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u TBMM’deki nöbetinde Giresun heyetini kabul etti.

Bakan Kurum’la görüştüler
Aralık 3, 2022 4:47 am
117

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk ve Kadir Aydın nezaretindeki AK Parti ve MHP’li belediye başkanları ile il başkanları Bakan Kurum ile devam eden ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında istişarede bulundular. Görüşmenin son derece verimli geçtiğini ifade eden Milletvekili Kadir Aydın, “Birçok projemizi gözden geçirerek Sayın Bakanımızdan destek sözü aldık. Sayın Bakanımız her daim Giresun’un ve milletimizin yanında durarak bakanlık görevini hakkıyla yapan isimlerimizden bir tanesidir. Hem Giresun’a hemde Türk halkına sunduğu gayreti ve samimiyeti için kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Milletvekili Aydın, cumhur ittifakı vurgusu yaparak, “2023 seçimlerine şehrimiz yatırım ve projeleri için aldığımız sözlerin enerjisi ile daha emin adımlarla yürüyeceğiz. Bir hizmet partisi olan AK Parti, çıkan gürültüye bakmaksızın milletimize hizmet yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir. En büyük ortağımız milletimizdir. Dolayısıyla en büyük gayemizde milletimize hizmet etmektir. Bu ilke doğrultusunda Cumhur İttifakı ile birlikte kolkola geleceğe yürümekten son derece mutluluk duymaktayız. Bu birlikteliği sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye ve Cumhur İttifakı’nın çok kıymetli ortaklarına bir kez daha teşekkür ediyorum. Yolumuz açık, geleceğimiz aydınlık olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.