Dolar 18,8725
Euro 19,9205
Altın 1.098,81
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 12°C
Çar 10°C
Per 10°C
Cum 11°C

Balkan Turu Ödüllü Kitap Okuma Yarışması

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak Temsilciliği kültürel etkinlik ve yarışmalarına devam ediyor. Son olarak geleneksel olarak her yıl Türkiye genelinde TÜGVA Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen Ortaokul Kitap Kurdu Yarışması için Bulancak’ta okul ziyaretlerine başlandı.

Balkan Turu Ödüllü Kitap Okuma Yarışması
Aralık 22, 2022 8:07 am
145

TÜGVA Bulancak Ortaokul Koordinatörlüğü tarafından yapılan ziyaretlerde tüm ortaokullar tek tek ziyaret edilerek öğrencilere yarışmanın tanıtımı gerçekleştiriliyor. Tanıtımlara katılan TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah GÖKTEKİN “Kitap Kurdu Yarışmamız TÜGVA’mızın Türkiye’de en çok ses getiren, katılımı en yüksek yarışmalarından bir tanesi. Bizlerde TÜGVA Giresun İl Temsilciliğimiz öncülüğünde yarışmamızın tanıtımı için okullarımızı ziyaret ediyoruz. Ortaokullu öğrencilerimizin yarışma kapsamında belirlenen 5 kitabı okuyarak önce Online sınava daha sonra ilçemizde yapılacak sınava katılacak.

Yarışmanın sonucunda Türkiye geneli dereceye giren öğrencilerimize Birincilik Balkan Turu (Ailesinden 2 kişiyle beraber) + i Pad Pro, İkincilik Ödülü İ Pad Pro, Üçüncülük Ödülü Elektrikli Scooter, Dördüncülük Ödülü 6 Bin Türk Lirası, Beşincilik Ödülü 3 Bin Türk Lirası, 6, 7, 8, 9 Ve 10. Ödülü 1.000 Türk Lirası. Bunun yanında Danışman Ödülü olarakta Birincilik Ödülü 7.500 Türk Lirası, İkincilik Ödülü 6 Bin Türk Lirası, Üçüncülük Ödülü 4.500 Türk Lirası, Dördüncülük Ödülü 3 Bin Türk Lirası, Beşincilik Ödülü 1.500 Türk Lirası, 6, 7, 8, 9 Ve 10.  Ödülü 1.000 Türk Lirası olarak belirlenmiştir.” Dedi.

Göktekin, “Yine Bulancak ilçesinde dereceye giren bir öğrencimize ise Bisiklet Hediye edilecektir. Yarışma Başvuruları tugva.org adresinden yapılabileceği gibi TÜGVA Bulancak İlçe Temsilciliği binasından da yapılabilecektir.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.