Dolar 18,8859
Euro 20,1092
Altın 1.116,17
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Başarılı din görevlilerine ödül

Diyanet İşleri Başkanlığı umre organizasyonlarına katkı sağlayan din görevlilerine başarı belgesi takdim edildi.

Başarılı din görevlilerine ödül
Eylül 23, 2022 7:07 am
146

Giresun İl Müftülüğü, üstün gayret ve çalışmaları ile sunulan hizmetlerin kalitesinin yükselmesine katkı sağlayan din görevlilerini ödüllendirdi. İl Müftülüğünde gerçekleşen Ödül Takdim Töreni’nde konuşan İl Müftüsü Ramazan Topcan, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğünce düzenlenen Kudüs bağlantılı umre ziyaretlerine Giresunlu vatandaşların teveccühünü beklediklerini belirtti. Vatandaşlara sunulan dini ve manevi rehberlik hizmetlerinin önemine vurgu yapan İl Müftüsü Topcan, “Marifet iltifata tabidir. Başarılarınıza şahit olduk. Bugün güzel bir sebeple bir aradayız. Bu tören, ilimizde din ve Diyanet hizmetlerinin ivme kazanmasına vesile olan siz değerli kardeşlerimizi unutmamak adına çok daha önemli. Büyük bir aile olarak birbirimizle dayanışma içerisinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. İstişare ve birliktelik noktasında sonuna kadar yanınızdayız. Her zaman iyinin daha iyisi, güzelin daha güzeline ulaşabilmek için çalışmalarınız bizler için onur vesilesi olmuştur. Her bir kardeşimizin hizmetleri aşkla, heyecanla yaptığını müşahede etmenin mutluluğu içerisindeyim. Zaten bize düşen görev de en iyi şekilde sorumluluk bilinciyle çalışarak en güzel hizmetleri sunmaktır” dedi.

Özverili çalışmalarından dolayı din görevlilerine teşekkür eden İl Müftüsü Topcan, “Başkanlığımızın bütün çalışmalarına katkı ve desteklerinizi bekliyorum. Bugün burada belge takdim ettiğimiz siz değerli kardeşlerimin şahsında tüm din görevlilerimizin çalışmalarını ve gayretlerini takdir ediyorum. Din görevlisine yakışan şekilde gönüllü ve özverili hizmetlerinizin devamını diliyorum.” diye konuştu.

Programa İl Müftü Yardımcıları Yusuf Genç ile Fatih Sarıgül, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Nafi Sağlam, birim personelleri ve din görevlileri katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.