Dolar 18,8947
Euro 20,0270
Altın 1.115,78
BİST 5.261,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 13°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 14°C

Başkan Yakar hizmetleri anlattı

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar Kızılot Mahallesinde yapılan hizmetleri anlattı

Başkan Yakar hizmetleri anlattı
Ağustos 19, 2022 7:11 am
186

Bulancak Belediyesi tarafından Kızılot Mahallesinde yapılan hizmetleri değerlendiren Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “2019-2022 yılları arasında Kızılot Mahallemizde yaklaşık 7 milyon TL değerinde 6010 metre beton ve asfalt yol, 3600 metre yeni içme suyu şebekesi çalışması yaptıklarını belirterek, halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla ilçemizin her mahallesine ulaşıyoruz. Allah bizi siz değerli halkımıza hizmet etmekten geri koymasın” dedi.

Gün içerisinde mahalleyi ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve değerlendiren Başkan Yakar, akşam da Mahalle Dernek binasında gerçekleştirilen toplantı ve aşure ikramı davetine katılarak mahalle halkına bilgilendirmelerde bulundu. Mahalle sakinlerinin istek, dilek ve temennilerini de dinleyen Başkan Yakar, “Mahalle sakinlerimize ilgi ve alakaları İçin sonsuz teşekkür ediyorum. Eksiklerimizi de en kısa zamanda gidermeye çalışacağız” diye konuştu.

Toplantıya; Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Yeriş, Cihat Yıldız, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Karakaya, Giresun Ticaret İl Müdürü Ali Yıldırım, Fen İşleri Müdürü Hamza Tanrıverdi, Bulaski Müdürü Aydın Korkmaz, Zabıta Müdürü Ünal Baydere, Basın-Yayın Şefi Hakan Alparslan, Kızılot Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi ve Üyeleri ile mahalle sakinleri katıldılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.