Dolar 18,8927
Euro 20,0883
Altın 1.111,74
BİST 5.325,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Cum 12°C
Cts 14°C
Paz 12°C
Pts 15°C

Başkan Yakar, Zabıtalar Haftasını kutladı

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Belediye Zabıtasının, kentsel gelişime katkı sağlayan önemli bir birim olduğunu ifade etti. Başkan Yakar, her yıl 1-7 Eylül arası kutlanan “Zabıta Haftasının 196. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Yakar, Zabıtalar Haftasını kutladı
Eylül 3, 2022 5:47 am
193

Başkan Yakar, “Her geçen gün hizmet kalitesini artıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayış ile 7 gün 24 saat esasına göre çalışan Belediye Zabıta Müdürlüğü personelimiz; vatandaşımıza sağlıklı, huzur ve güven ortamını sağlamak için büyük çaba sarf etmektedir. Zabıta mesleği aynı zamanda dürüstlük, ilke ve özverinin simgesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediye Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Sürekli sahada bulundukları için Belediyenin işiten kulağı, gören gözü olan Zabıta Teşkilatımız aynı zamanda Belediye ile vatandaşlarımız arasında bir köprü vazifesi görmektedir. Bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı başta Bulancak Belediye Zabıta Teşkilatımızı ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta Teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.